Cautare

17262 de rezultate pentru "toate" (3.77 secunde)
E un fel de oportunism si Berbecii stiu sa se planteze exact acolo unde sunt oportunitati, dar anul viitor e un an cu foarte multe oportunitati, iar toate schimbarile astea sunt fantastic de benefice, sunt majore. Schimbarile vin din toate planurile.
Toate particulele se gasesc in permanenta miscare. ... Toate particulele penetreaza corpul energetic si fizic. ... Corpul nostru fizic capteaza toate particulele prin supafata pielii, prin puncte bioactive, care sunt cunoscute in acupunctura, prin crestet, prin maini, prin piciore, prin respiratie si alimentatie.
Daca ati avut vreodata indoieli cu privire la progresele inregistrate in Ascensiune, acum, cu siguranta, aveti si veti avea toate motivele pentru a le inlatura. ... Nici acum nu vi se pot furniza toate detaliile. ... Insa,toate aceste tentative vor fi zadarnice, tavalugul vine peste ei.
MTP 1 In fiecare zi, pe toate canalele media, ofera-i fraierului un exemplu de personaj realizat d.p.d.v. ... Toate aceste situatii au menirea de a fi comentate de catre fraier impreuna cu ceilalti fraieri din lumea lui.
Deci eu, ca presedinte de sedinte, am iesit din logica normala si va propun la vot toate amendamentele si asa le trimitem la Camera Deputatilor. ... dam cerceii, luam toate tablourile din casa, luam toate icoanele din casa, pentru ca oricum depasesc 5.000 de euro...
Adevarul este ca din ce in ce mai multi oameni cauta solutii mai ieftine ca sa reduca din facturile la cablu si sa scape de toate echipamentele. ... Toate cablurile sunt incluse in pachet. ... Pe bune, conectarea dureaza efectiv 10 secunde si iti vei putea viziona toate canalele preferate.
Astfel, la data hotarata se aflau in orasul care il vazuse pe Mihai Viteazul invingator, dar fusese si martorul martiriului lui Horia si Closca, pe langa cei 1.228 de delegati (deputati) alesi in circumscriptiile electorale cat si ai tuturor institutiilor si organizatiilor politice, culturale, profesionale, de invatamant, religioase, militare, de femei, de sindicat s.a., si peste 100.000 de tarani, muncitori si oraseni veniti din toate partile unde se vorbea romaneste, de la Iza maramureseana pana la Dunarea banateana, din tara Barsei pana la Crisuri potrivit volumului Scurta istorie a romanilor (Constantin C.
Toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate azi, pentru ca planeaza un aer norocos in jurul tau.
Iar frica, recompensa, ori reflexele tin si ele, toate, de comportamentul animalelor.
Mi-e dor de toate inimile prinse tainic in catifea, toate inimile cucerite si date mai departe, mi-e dor de toate inimile necucerite si ramase impietrite in piepturile necunoscute ale atator femei.
Sunt rugati sa lase la o parte toate starile, toate fricile, toate grijile legate de trecut. ... Trebuie sa fiti calmi si toate se rezolva, nu dati curs provocarilor. ... Din toate zonele, si telefoane, si mailuri. ... Aveti tot ce va trebuie in toate planurile.
La citeva ore dupa primele contestatii, SHOPING MARKET a mai depus o contestatie, prin care si-a ajustat cererile, solicitind de aceasta data comisiei sa reevalueze punctajul acordat, motivind ca societatea intruneste toate conditiile de siguranta referitoare la supravegherea video si la depozitarea hirtiei si a buletinelor de vot, pretinzind ca are si procentul de calitate cel mai bun, desi in oferta initiala aceste lucruri nu erau evidentiate.
Prin aceasta ordine mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una.
Toate la superlativ. ... Asta nu arata decat cat de mult trebuie sa il intelegi pe celalalt si sa fii in el in toate felurile, si spiritual, si trupeste, ca sa poti sa-l iubesti cu adevarat.
Aceasta ipoteza a capatat toate atuurile pentru a capta atentia publica dupa difuzarea filmului The Matrix, in 1999, urmat de continuarile sale.
Simtim cum noi insine ne schimbam si vedem cum toate care ne inconjoara se nasc, se transforma si pier.
Astazi toate sunt mai intense - gandurile, intentiile, dorintele si chiar tonul vocii. ... Pune-te mai bine in valoare, imbraca-te, aranjeaza-te si iesi la vanatoare, pentru ca detii toate armele necesare seductiei. ... Vrei sa faci toate lucrurile deodata, iar rezultatele dorite nu vor aparea.
In cazul in care ai decizii importante de luat, analizeaza cu mare atentie toate posibilitatile;
In practica clinica psihiatrica pe care autorul a desfasurat-o pe parcursul a zeci de ani a avut ca principal obiectiv descoperirea celei mai eficiente modalitati de a vindeca suferinta umana in toate formele sale. ... Cartea este la fel de folositoare pentru toate dimensiunile vietii umane:
Experti achizitii publice (COD 1.1) Pentru clientul nostru, cautam experti achizitie publica, pentru toate zonele din tara. ... Experti audit (COD 1.2) Pentru clientul nostru, cautam experti audit, pentru toate zonele din tara.
google-analytics.com