Cautare

23515 de rezultate pentru "tenis club campionantena 1 pitesti batut pana a murit" (4.93 secunde)
S-a facut marele anunt! ... Eugen Dinu) Marele anunt a fost facut!
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Un barbat a fost gasit mort pe plaja. ... Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj continua programul de introducere a actiunilor de reorganizare judiciara, in vederea declararii falimentului societatilor cu probleme din Gorj. ... Aceasta din urma varianta inseamna stergerea datoriilor si scoaterea la vanzare, prin licitatie, a activelor sau a unitatii ca intreg.
Potrivit datelor oficiale ale Ministerului de Finante, aproape toate firmele detinute de Copos inregistreaza datorii uriase la bugetul de stat, iar anul 2008 le-a adus pierderi pe linie, de ordinul milioanelor de euro.
Aceasta este doar una dintre ideile subliniate de catre reprezentantii Vodafone la evenimentul Vodafone Business Club din Banie. Craiova a fost ieri gazda conferintei regionale Vodafone Business Club, un eveniment organizat de Vodafone Romania si dedicat mediului de afaceri.
Mai sunt doar cateva zile pana ce trupa legenda a rock-ului romanesc se va intoarce din nou pe scenele de club din mari orase ale tarii. ... Concertul din Arad va avea loc in Club Flex, iar interesul publicului este deja unul ridicat.
28 februarie - Falticeni, Club Ebony 1 martie - Barlad, Restaurant Alona 7 martie - Sf. Gheorghe, Club Energy 15 martie - Alba Iulia, Club Stage 28 martie - Timisoara, Club 30 Lista concertelor va continua, iar noi va vom tine la curent cu informatiile.
Premierul Emil Boc a anuntat luni ca a semnat decizia de eliberare din functia de secretar de stat pentru problemele revolutionarilor a lui Emilian Cutean, in urma deciziei instantei de a-l condamna la 5 ani de inchisoare cu executare pentru coruptie.
Emilian Cutean, condamnat, luni, la 5 ani de inchisoare cu executare, a afirmat marti, intr-o conferinta de presa, ca se considera nevinovat. ... Stiu doar ca toate problemele mele au inceput odata cu lupta mea impotriva impostorilor din randul revolutionarilor", a declarat Emilian Cutean.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Oamenii de afaceri raspund cu averea daca isi falimenteaza firmele pentru a scapa de datoriile la stat. Fiscul doljean inregistreaza deja 60 de cazuri in care s-a cerut atragerea raspunderii materiale a actionarilor, asociatilor si administratorilor unor firme care au la buget datorii de sute de miliarde de lei.
În schimbul acestor servicii, parintii platesc anumite sume de bani care variaza, în general, în functie de dotarile de care dispune locul respectiv. Loc de joaca si petreceri private Ideea unui astfel de loc, care vine atât în întâmpinarea parintilor, a bunicilor si a bonelor, cât si a copiilor, i-a venit si unui craiovean.
Intre 23 - 26 august 2012, va avea loc cea de-a XI-a editie a CUPEI TAUBENREUTHER, pe Terasa Capus, judetul Cluj, organizata de catre Clubul Transsylvania Off Road. Aceasta reprezinta a IV-a etapa din Campionatul National de Off-Road al Romaniei.
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. ... Dupa dezastrul de la Bucuresti, atunci cand elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu 5-0, Steaua a pierdut doar cu 0-1 returul de la Manchester.
Indragitul moderator a creat, pentru iubitorii muzicii live, The Manifest, cel mai nou proiect care militeaza pentru muzica LIVE. ... Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte.
Les Elephants Bizarres lanseaza cel de-al doilea album pe 29 martie si vor sarbatori evenimentul printr-un concert ce va avea loc in Club Colectiv.
google-analytics.com