Cautare

1276 de rezultate pentru "ted dumitru" (5.13 secunde)
Keith Basterfield a consultat si un site internet administrat de Ted Molczan, care contine inregistrari ale reintrarilor de sateliti observate vizual.
In 2001, subofiterul comandant de marina, pensionat, Mike Cataldo, a dezvaluit ca, in seara presupusei rapiri, in timp ce mergea cu masina, impreuna cu colegii de echipaj Ted Peralta si Mack Hanna, pe soseaua 90, de la Pascagoula la Ocean Springs, au observat o aeronava neobisnuita.
Brown a mai anuntat ca senatorul american Ted Kennedy, in prezent sub tratament pentru o tumoare maligna la creier, va fi numit Cavaler cu titlu onorific al Marii Britanii, mai ales pentru actiunile sale in Irlanda de Nord.
Din delegatia romana au facut parte reprezentantii CCI Bihor, precum si ai firmelor SC Crisana Cons SA, SC Spelemat SRL si SC Ted Impex SRL.
Facebook protejeaza "agresiv" datele utilizatorilor sai, asigura un comunicat al lui Ted Ullyot, principalul avocat al firmei. "Adeseori, respingem imediat astfel de cereri sau ii cerem administratiei sa le reduca substantial numarului sau le dam, de la caz la caz, mai putin informatii decat ne cer.
Impactul asupra teologiei Teologul Ted Peters scrie despre impactul vietii extraterestre asupra religiei. De exemplu, totul ar duce spre intrebarea daca poate exista o a doua Geneza biblica in conceptul de Creatie divina.
Daca ne putem intoarce sa ne redefinim si sa devenim intregi, vom crea o schimbare culturala in lume si va da un exemplu generatiilor tinere ca sa isi poata schimba perceptia despre viata lor. Va multumesc. Sursa: TED.com
Inspirat de nuvela Story of Your Life, semnata de Ted Chiang, filmul este regizat de cunoscutul regizor canadian Denis Villeneuve si a fost nominalizat la Festivalul de Film de la Venetia pentru Leul de Aur.
Inspirat de nuvela Story of Your Life, semnata de Ted Chiang, filmul este regizat de cunoscutul regizor canadian Denis Villeneuve si a fost nominalizat la Festivalul de Film de la Venetia pentru Leul de Aur.
Producatorii executivi sunt David Householter, Jake Kasdan, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Ted Field si Mike Weber. Imaginea a fost realizata de Gyula Pados, HSC, iar scenografia de Owen Paterson.
Scenariul le apartine laureatului cu Oscar, Ted Tally (The Silence of the Lambs), alaturi de Peter Craig (The Hunger Games:
Or, intr-o cercetare a lui Ted Phillip, privind ultimii 35 de ani, sunt mentionate peste 5000 de urme de aterizare, din 75 de tari, subliniind faptul ca acestea "nu sunt agroglife".
(continuare) Au fost descoperite multe exoplanete similare Pamantului, care ar putea sustine forme de viata Ted Peters, editor la publicatia Theology and Science, se intreaba daca nu este posibil sa existe forme de viata bazate, de exemplu, pe arsenic, care pe Pamant este o substanta otravitoare.
Ideea profesorului Harald Hass de la Universitatea Edinburgh a fost lansata in anul 2011 in cadrul unei conferinte TED, conceptul fiind denumit Li-Fi, desi tehnologia este cunoscuta sub numele de VLC (comunicatii prin lumina vizibila).
Pat Buchanan, Ron Paul, Ted Baehr, G. Edward Griffin, Edwin Vieira, Michael Badnarik, Larken Rose, Stefan Molyneux si Walter Reddy.
96,04% Ted Megaways (Blueprint Gaming): 96,03% Deal sau No Deal Golden Case Megaways (palarie alba): 95,99% Gonzo's Quest (NetEnt):
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde. ... Dumitru Bratu:
Dintre cei inscrisi in cursa la Botosani, Razvan Theodorescu si Constantin Hutu, locurile unu si trei la Senat ale Uniunii Nationale PSD^PUR si Dumitru Codreanu, locul doi tot la camera superioara, insa din partea PRM, au fost declarati incompatibili moral pentru a candida.
Situatia devine interesanta la pozitia a patra, ocupata de Dumitru Moinescu;
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
google-analytics.com