Cautare

2571 de rezultate pentru "cristian chivu" (3.80 secunde)
Internationalul roman Cristi Chivu a suferit de-a lungul anilor 14 operatii: ... Acestea au fost intotdeauna cuvintele lui Ion Copacean, primul antrenor al lui Cristi Chivu, despre fostul sau invatacel, ajuns la una dintre cele mai puternice echipe de club din lume, Inter Milano.
Veste TERIBILA pentru Cristi Chivu Cristi Chivu se va opera pentru a treia oara la degetul al doilea de la piciorul drept ai va fi nevoit sa urmeze o perioada de recuperare de cateva luni. Chivu este in ultimul an de contract cu Inter Milano.
Chivu ar putea ajunge la echipa lui Mutu, Ajaccio Fundasul formatiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio, scrie site-ul italian sportevai.it. ... Chivu, Yepes si David Rozehnal.
Medic primar in chirurgie cardiovasculara Claudiu Chivu explica pentru Gandul de ce nu trebuie ignorate primele semne ale bolii. ... O viata agitata, poate conduce, de asemenea, la aparitia hipertensiunii arteriale si a bolilor de inima, afirma medicul Claudiu Chivu pentru Gandul.
PITURCA pregateste o REVENIRE-BOMBA la NATIONALA Selectionerul Victor Piturca a declarat ca fostul capitan al echipei nationale, Cristian Chivu, ar putea reveni la prima reptezentativa. Piturca a precizat ca i-a rezervat un loc de titular lui Chivu, care va juca pe postul de mijlocas central.
Conducerea clubului Internazionale Milano ar vrea sa ii prelungeasca fundasului Cristian Chivu contractul, fapt confirmat de o intalnire programata pentru aceasta saptamana, sustine un celebru jurnalist italian, Gianluca Di Marzio, informeaza Mediafax.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Adelina Chivu, sotia lui Cristi Chivu, este pe locul 38. ... Dupa ce a devenit iubita lui Cristi Chivu, propunerile au inceput sa curga pentru Adelina, ea refuzandu-le, insa, pe toate:
Cristian Chivu, fundasul lui Inter Milano, a fost la un pas sa ajunga la Steaua, a dezvaluit impresarul fotbalistului, Victor Becali. In 1998, pe cand avea doar 17 ani, Cristian Chivu juca la CSM Resita si a avut o oferta tentanta din Ghencea.
Impresarul Victor Becali a declarat, pentru fcinternews.it, ca nu a discutat nimic despre transferul fundasului echipei Inter Milano, Cristian Chivu (31 de ani), la formatia Bayern Munchen. ... Cred ca sunt o duzina de echipe care ar vrea sa-l transfere pe Chivu.
Diferenta dintre cerere si oferta este prea mare in cazul contractului fundasului Cristian Chivu cu Internazionale Milano, astfel ca cele doua parti se indreapta spre un "divort", a declarat, astazi, pe IlSussidiario.net, impresarul Ioan Becali.
Cristi Chivu a demarat ieri negocierile cu Inter Milano pentru prelungirea contractului scadent pe 30 iunie 2012. ... "Lui Chivu i s-a propus un nou acord pe doua sezoane si un salariu stagional de doua milioane de euro, cu unul mai putin decat castiga in momentul de fata.
Cristian Diaconescu - un securist la Ministerul Afacerilor Externe Ovidiu Ohanesian in volumul "Puterea din umbra" "Negociatorul de mucava" MAE/SIE, Cristian Diaconescu Ne place sau nu, avem ministru de externe sub acoperire. In urma cu un an, "diplomatul" Cristian Diaconescu se trezise, peste noapte, candidat la Primaria Capitalei.
Cristian Diaconescu isi santajeaza si isi toarna colaboratorii la Parchet '. Puteti citi in continuare detalii despre viata personala a lui Cristian Diaconescu. 'Diplomat rasat numa’ bun sa ocupe orice demnitate in stat, politicianul Cristian Diaconescu este, in realitate, o cutiuta cu surprize.
Daniel Niculae, Cristian Tanase, Marius Alexe, Marius Niculae - atacanti.
- Senatorul UNPR Serioja Chivu a cerut, azi, Biroului Permanent sa fiti inlocuit din comisia parlamentara de control a Serviciului Roman de informatii. ... - Senatorul UNPR Seriojea Chivu va acuza ca ati fi partinitor cu SRI dat fiind faptul ca ati fost in trecut angajat al serviciului.
Chivu e asteptat in fruntea fotbalului romanesc. ... Impresarul lui Chivu a anuntat ca fostul capitan al nationalei se va retrage la anul.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Marius Chivu invita un scriitor in fiecare luni de la 22.00, pentru a discuta o carte nou aparuta si a asculta impreuna muzicile preferate ale invitatului.
Am crezut ca, fiind crescuti alaturi de Stelea, Hagi, Popescu, Adrian Ilie sau Viorel Moldovan, Lobont, Chivu, Mutu sau Marica, le vor calca automat pe urme fotbalistilor poleiti cu aur la Mondialele din Italia, SUA si Franta, ori la Europenele din Anglia si Belgia, si Olanda.
Cristian Barbulescu: ... Legile Universului, 2019 anul in care ne acordam cu Universul/Divinitatea - 16:00 - 17:00 - SALA A - Stelian si Gigi Chivu: ... Floarea Vietii - intre concept si credinta - 11:30 - 12:30 - SALA B - Cristian Pompei:
google-analytics.com