Cautare

2171 de rezultate pentru "clasament liga 5 iasi" (5.32 secunde)
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii.
Ce este Liga Natiunilor, noua competitie in care nationala Romaniei va debuta in aceasta saptamana Competitia de fotbal Liga Natiunilor, un proiect al fostului presedinte UEFA Michel Platini, va debuta joi, cu 55 de echipe la start, impartite in patru esaloane valorice, care se vor bate si pentru calificarea la EURO 2020.
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
"Oamenii de fotbal" parasesc locurile fruntase, lasandu-l in clasament doar pe Gigi Becali, cu a sa optiune europarlamentara sub drapelul lui Vadim. El ocupa locul 5, in scadere fata de 2, luna trecuta. ... Ca raport de forte politice, se "bat" in acest clasament membrii Coalitiei de guvernare:
In acelasi clasament, pe prima pozitie se situeaza detasat Germania, care are 4 presedinti de comisii (Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara, Comisia pentru industrie, cercetare si energie, Comisia pentru afaceri juridice, Comisia pentru cultura si educatie) si 8 vicepresedinti.
Locul doi in topul general este ocupat de cea de-a treia editie a modelului Mazda MX-5. ... Mandria germanilor, modelul Mercedes-Benz Clasa S, ocupa locul sase in clasament cu 7,00 puncte.
Pornind de la aceste premise, a luat nastere un clasament interesant al celor mai sexy zece autoturisme ale anului, gandit pe categorii de utilizatori si dat publicitatii de Forbes.com.
Astfel, din cele 75 de orase prezente in clasament, 28 de orase se afla in Europa, care detine suprematia in raport cu alte continente. ... Numai sase dintre orasele est-europene sunt incluse in clasament, se mai spune in raport.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Constanteanul, campion in premiera intr-un turneu de mare slem, a urcat cinci pozitii si ocupa in aceasta saptamana locul opt (5.030 de puncte), fiind cea mai buna clasare a sa din cariera.
In acest clasament, Universitatea Spiru Haret se pozitioneaza pe locul 15, fiind singura institutie de invatamant superior particular din Romania situata in aceasta zona a ierarhiei - https://www.4icu.org/ro/ .
Poli Iasi - Otelul 2-0 Liga a 2-a, Play-off, etapa a 6-a Au marcat: ... Poli Iasi: ... "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru:
Situatia din PRM Iasi devine tot mai confuza. ... Tudor) a parasit partidul, dar a pastrat sediul filialei din Strada 13 Decembrie, ex-peremistii s-au razgandit in legatura cu plecarea si formarea unui nou partid si au anuntat ca vor convoca saptamana viiitoare Conferinta Judeteana a PRM Iasi.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Cativa ani mai tarziu, cand ea avea sa vina in Iasi, il invita la spectacol pentru a o auzi recitandu-i versurile pe care i le dedicase.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
In acelasi an, la 5 octombrie, intra ca practicant la Tribunalul din Botosani, si, mai apoi devine copist la comitetul permanent judetean, in aceeasi perioada pribegind alaturi de Trupa de teatru Tardini-Vladicescu, prin diferite spectacole si turnee.
Sosit la Iasi fara mare tam-tam, presedintele Traian Basescu a participat sambata, in calitate de "intai pelerin al tarii", la slujba de celebrare a moastelor Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, s-a recules in fata sfintelor moaste, a strans mana si a vorbit cu cativa pelerini si a plecat in tromba catre Bucuresti.
PDL Iasi a contestat, joi, la Curtea de Apel Iasi, validarea candidatului PSD Constantin Simirad in functia de presedinte al Consiliului Judetean, dupa ce Tribunalul i-a respins in urma cu cateva zile cererea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul filialei PDL, senatorul Dan Carlan.
Presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, membru PSD, sustine ca nu a prejudiciat partidul in campania electorala si ca i-a adus voturi cu "cosarca", el raspunzand astfel unor lideri locali ai PSD care au anuntat ca atitudinea din campanie a lui Simirad va fi discutata la varful filialei.
Decizia lui Constantin Simirad de a sustine candidatura lui Traian Basescu la prezidentiale este "cantecul de lebada", in politica, pentru presedintele Consiliului Judetean Iasi si "tradare pe fata, iar tradarea se plateste", a declarat, sambata, la Golesti, judetul Arges, liderul PSD, Mircea Geoana.
google-analytics.com