Cautare

911 de rezultate pentru "clasament divizia d prahova" (3.03 secunde)
Universitatea Cambridge a urcat pe locul al doilea in noul clasament mondial al universitatilor. ... Massachusetts Institute of Technology isi pastreaza primul loc in clasament.
Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament. De cealalta parte, Rapid a ajuns la 24 de puncte si este pe locul doi in clasament, in spatele celor de la Farul.
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna:
In Romania sunt judete care au, singure, un PIB mai mare decat Republica Moldova, precum Timis, Prahova, Constanta sau Cluj, dar asta nu inseamna ca Republica Moldova este o zona de neglijat, pentru ca nu poti neglija aproape 4 milioane de consumatori si o tara care a facut progrese importante in ultimii ani.
CINE FACE JOCURILE IN PIATA DE CIOCOLATA Potrivit studiului realizat de KeysFin, principalul jucator din piata romaneasca, pe segmentul deproductie, este Nestle, cu o cifra de afaceri de 783,6 milioane lei, companie urmata, la mare distanta, de Kandia Dulce SA, cu 161,4 milioane lei, Heidi Chocolat SA, cu 106,2 milioane lei, Mueller si Prietenii (19,1 mil.lei) si Marco Polo (18 mil.lei) Pe segmenul de distributie, SECA Distribution SA conduce clasamentul cu afaceri de 390,8 mil.lei in 2016, urmata de Ferrero Romania SRL (398 mil.lei), D.R.I.M Daniel SRL (268,7 mil.lei), Wrigley Romania (133,7 mil.
Suceava si romanii plecati in strainatate Surprinzator, Bucuresti este de abia pe cincea pozitie in acest clasament. ... Pe a doua pozitie se plaseaza Prahova, cu 316.595 de locuinte la sfarsitul lui 2010;
- Monotonia weekend-ului a fost intrerupta si de mesajul pe Facebook al ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu, care a dat un ultimatum colegului sau de cabinet Petre Daea cerandu-i sa ii dea urgent afara pe cei responsabili de grindina care a afectat o proprietate a sa din Prahova (zic gurile rele, dar noi nu credem) nelansand suficiente rachete antigrindina.
Deputatul PSD de Prahova Mihai Apostolache a fost instiintat de presedintele organizatiei, deputatul Marian Saniuta, ca va trebui sa elibereze spatiul pe care biroul sau parlamentar il ocupa in sediul PSD Prahova, reprosandu-i-se lipsa de implicare in activitatea filialei.
Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova. PUR vrea sa-l mentina pe actualul prefect de Arges in functie si vrea sa-si plaseze oameni de incredere in judetele Buzau, Prahova si Brasov, acolo unde a obtinut un scor bun la alegerile locale.
Eckstein Kovacs Peter, deputat si senator UDMR de Cluj, absent 1992-1996, Paula Ivanescu, deputat si senator FSN si PD de Prahova, absenta 1990-1992, Dan Mircea Popescu, senator FSN, PDSR si PSD de Prahova, absent 1990-1992, Corneliu Vadim Tudor, senator PRM de Bucuresti, absent 1990-1992, Varujan Vosganian, deputat si senator UAR, PAR, UFD si PNL de Iasi, absent 2000-2004.
31 Prahova, colegiul uninominal nr. ... El a fost ales senator PNL in colegiul 3 Prahova cu 17.069 de voturi.
Filiala se va supune recomandarilor conducerii organizatiei din judetul Prahova a PSD de a lua o decizie in privinta sanctionarii senatorului. Deputatul Marian Saniuta, presedintele filialei Prahova a PSD, a declarat joi seara ca se disociaza de ideea unui conflict existent intre partid si senatorul Antonie Iorgovan.
Calatorie spre centrul Pamintului Cum s-a desfasurat cursa ciclista la cea mai joasa altitudine din Romania, la minus 208 metri, in mina de sare Slanic Prahova.
Dupa depunerea cererii de emigrare din Romania, un an de zile a fost somer, pana in 1982, cand, cu ajutorul tatalui sau, a obtinut un post de medic de tara la dispensarul medical din satul Ditesti, judetul Prahova.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
Delegatia Permanenta a discutat ieri excluderea Monei Musca, insa si liberalul Dinu Patriciu a dat socoteala in fata conducerii filialei PNL Prahova, al carei membru este, pentru afirmatiile referitoare la oportunitatea unei aliante a liberalilor cu PSD.
Fostul presedinte al PNL Prahova Dinu Patriciu nu a participat la sedinta PNL Ploiesti, la care fusese invitat pentru a da lamuriri referitoare la afirmatiile sale legate de sponsorizarea PSD.
Raport dupa doi ani de mandat Pe de alta parte, Oprescu a apreciat ca propunerea presedintelui PSD Prahova, Marian Saniuta, ca echipa care va castiga alegerile la Congresul din 10 decembrie sa ceara votul de incredere al liderilor filialelor dupa doi ani de mandat este judicioasa.
Presedintele filialei PSD Prahova, deputatul Marian Saniuta, ii roaga public pe colegii sai din teritoriu sa nu mai faca declaratii referitoare la sustinerea unui candidat pentru functia de presedinte al PSD, intrucat astfel de gesturi amintesc de cele ale PCR, inainte de 1989.
google-analytics.com