Cautare

578 de rezultate pentru "carmen" (2.55 secunde)
Carmen Harra a acordat un interviu site-ului www.starsstreet.ro despre starea de sanatate a doamnei Teo Trandafir. ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... - In alta ordine de idei, ce mai face Carmen Harra? Carmen Harra:
Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
La inceputul acestui an s-a lansat in muzica si a avut un real succes cu cele doua single-uri, DOMINO” si S.O.S”, iar toata lumea o stie de Carmen, de altfel acesta fiind si numele ei de scena. ... De unde i se spune Carmen?
Actrita Carmen Stanescu a murit in noaptea de miercuri spre joi, la varsta de 92 de ani, a confirmat pentru News.ro un reprezentant al Teatrului National I.L. ... Carmen Stanescu s-a nascut la 29 iulie 1925, in Bucuresti. ... Carmen Stanescu a fost distribuita si in numeroase filme:
Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, Domino”, care a fost lansat miercuri, 27 ianuarie.
Celebra nutritionista Carmen Bruma, sotia nu mai putin celebrului realizator TV Mircea Badea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de bilant profesional al anului care a trecut, mesaj pe care il puteti citi in continuare:
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics o bomba jurnalistica sub titlul "Deputata Carmen Moldovan renunta la partidul lui Oprea". ... cu doar o zi inaintea congresului UNPR, partidul creat de fostii pesedisti si penelisti demisionari, deputata Carmen Moldovan, anuntata ca purtator de cuvant al formatiunii, se razgandeste si spune "pas".
Dinel Staicu - presedinte, Tudor Ciurezu - vicepresedinte, la care se adauga membrii Teodor Buzatu, Vasile Salapa, Gheorghe Blidaru si Carmen Ioana Popescu.
Carmen BRUMA, APROAPE GOALA! FOTOGRAFIA pe care si ea a UITAT-O Zilele trecute, Carmen Bruma era intrebata daca ar poza intr-o revista pentru adulti.
La Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles participa si Carmen Gherghe cu: ... Perlele colorate, montate pe fir de matase japoneaza, au mers si ele bine, precum si brosele de Craciun asortate cu cercei la fel", ne-a spus Carmen Gherghe. La standul lui Carmen mai puteti gasi:
Astazi e ziua ta, Carmen Bruma Si-a inceput cariera in teleziune in anul 1999, cand a fost asistenta la "Tele Euro Bingo Show", la Antena 1. ... Am fost reporter, redactor, de toate", povestea, intr-un interviu, sarbatorita noastra, Carmen Bruma.
Carmen Bruma nu are probleme cu sarcina Carmen Bruma va deveni in curand mama, dar se poate lauda inca cu o silueta de invidiat. Realizatoarea tv nu a luat foarte vizibil in greutate, motiv pentru care unele persoane si-au exprimat ingrijorarea pentru bebelusul din burtica lui Carmen.
Carmen Firea participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... tricouri cu print digital (sunt 100% din bumbac pieptanat_ - la 90 RON (iar pe pagina de Facebook costa 115 RON), rochite si ii cu motive de inspiratie folclorica", ne-a spus Carmen.
Carmen Harra STIE CINE VA FI PRESEDINTE! ... Inca de la inceputul anului 1999, Carmen Harra a declarat, la postul FoxNews, ca are viziunea unor cladiri in flacari si a oamenilor care se arunca de la etaj.
google-analytics.com