Libertatea: Carmen BRUMA, APROAPE GOALA! FOTOGRAFIA pe care si ea a UITAT-O
Zilele trecute, Carmen Bruma era intrebata daca ar poza intr-o revista pentru adulti. Ea a raspuns enigmatic, insa a dat de inteles faptul ca nu ar exclude aceasta posibilitate. Lucrul acesta presupune, desigur, un pictorial in costumul Evei. Insa publicul a vazut-o in trecut, aproape goala pe frumoasa prezentatoare de la Realitatea TV.
Carmen Bruma, in varsta de 35 de ani, lasa sa se inteleaga in urma cu cateva zile faptul ca nu ar exclude posibilitatea sa pozeze goala.
"Nu-mi place sa vorbesc despre colaborarile mele. Nu m-am gandit pana acum daca as vrea sa pozez intr-o revista pentru barbati", declara Carmen in ziarul "Ring".
Insa deși ard de nerabdare sa o vada in toata splendoarea, domnii au mai putut-o admira pe frumoasa vedeta acum cativa ani, intr-un pictorial incendiar care a aparut in presa.
De asemenea, anul trecut Bruma a fost protagonista unui moment controversat. Atunci, o fotografie in care parea sa fie ea, in sanii goi, a circulat pe Inernet si a fost publicata de ziarul "National" La acel moment insa, Bruma a dat de inteles, printr-o postare pe blogul iubitului ei, ca nu ea este femeia din imagini.