Cautare

6293 de rezultate pentru "ajf dolj liga 5 seria a 3 a 30 08 2010 clasament" (4.67 secunde)
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
Presedintele Organizatiei Bucuresti a Partidului Conservator, Dan Liga, si-a anuntat ieri demisia din partid, acuzandu-si colegii ca au pregatit excluderea sa printr-un joc murdar. Dupa sedinta Biroului Permanent al PC, Dan Liga si-a anuntat intempestiv demisia.
In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Doljul este afectat de faptul ca s-a produs mai putina energie, iar Ford a oprit asamblarea Transit Connect.
Arbitrul Cristian Balaj, prezent in calitatea sa de presedinte al AJF Maramures la Adunarea Generala a FRF, a declarat ca s-a abtinut de la votul pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova, desi, din punctul sau de vedere, decizia de excludere este corecta.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Un juriu format din 46 de jurnalisti din presa auto internationala a desemnat modelul BMW Seria 3 ca fiind "Masina anului 2006".
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Citeva fundatii si ONG-uri din orasul nostru au format Liga pentru Presedinte, care va avea rolul de a-l sprijini pe presedintele Traian Basescu.
Echipa Pandurii Targu Jiu a incheiat al doilea stagiu din Antalya cu o victorie in fata echipei sarbe FK Rad Belgrad, scor 2-1.
Antrenorul Stelei Bucuresti, Daniel Oprita, sustine ca a fost anuntat sa alcatuiasca un lot cu care sa atace promovarea, semn ca "militarii" isi vor rezolva situatia. In sezonul recent incheiat, Steaua nu a fost primita de FRF in barajul de promovare in Liga 1.
Editura Publisol a lansat recent Cere-mi ce vrei, acum si oricand!, cel de-al doilea volum din cea mai aclamata serie de carti romantice, Cere-mi ce vrei! ... Recent, Versus Entertainment si compania Warner au anunțat intenția lor de a produce filmul bazat pe seria Cere-mi ce vrei!.
Editura Publisol a lansat primele trei volume Cere-mi ce vrei! ... Trilogia erotica, Pideme lo que quieras (Cere-mi ce vrei) a fost publicata in premiera in Spania si apoi tradusa in SUA de catre Amazon.
In toate judetele Olteniei, in primele opt luni ale anului s-au infiintat mii de societati noi si persoane fizice care desfasoara activitati comerciale, cu mult peste numarul afacerilor noi, infiintate in aceeasi perioada a anului trecut.
google-analytics.com