Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (2.78 secunde)
Potrivit raportului anual al Parchetului National Antimafie (DNA), retelele criminale rusesti, ucrainene, chineze, bulgare si nord-africane au ajuns sa domine sectoare intregi din afacerile ilicite din Italia, desfasurand activitati legate de trafic de droguri, prostitutie, trafic de persoane (in special minori si femei), falsificare de acte, extorcari, sechestrare de persoane si chiar preluarea controlului asupra parcarilor de microbuze care fac legatura dintre Italia si tarile de origine ale acestor bande criminale.
Rablele RAT, piese de trafic internationalNici cu licenta detinuta de RAT Craiova, decizia primariei de a monopoliza transportul public nu capata consistenta.
Negocierile din ultima perioada pentru acordul cu Ucraina privind micul trafic de frontiera nu au rezolvat principalele aspecte ramase in suspensie, precum perioada de sedere si infiintarea unor noi oficii consulare romane in Ucraina, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al MAE.
Ziaristul Sorin Rosca Stanescu afirma, pe site-ul personal, ca fratele sefului statului, Mircea Basescu, ar fi fost implicat intr-o afacere de trafic de explozibil alaturi de o persoana pe nume Bakri Imad Abdul Reda, suspectata de legaturi cu organizatii teroriste si aflata in vizorul Interpol.
Oamenii legii se simt chiar deranjati de faptul ca au devenit tinta cetatenilor, care ii filmeaza in trafic atunci cand incalca legea justificat, aflandu-se in misiune.
In fata valului de acte de violenta in trafic, politistii de la Circulatie au propus unele masuri de pedepsire, inspirate din modelul spaniol. Seria actelor de violenta in trafic continua si la inceputul acestui an.
 Procurorii anticoruptie i-au trimis ieri în judecata pe fostii ministri ai agriculturii, Decebal Traian Remes si Ioan Muresan, primul, pentru trafic de influenta, iar cel de-al doilea, pentru complicitate la cumparare de influenta.
Administratia CFR intentioneaza sa desfiinteze regulatorul de circulatie Buzau, dar si Halta Baldovinesti, punand in pericol siguranta calatorilor, in conditiile in care nu se stie inca cum vor fi impartite firele de circulatie si cine va prelua responsabilitatile operatorilor de trafic.
Niciunul nu isi recunoaste sensibilitatea si promoveaza proiectul unei anumite autostrazi in numele cererii de trafic care ar exista pe ruta respectiva.
Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) a inaugurat, marti, Centrul de Coordonare a Cautarii si Salvarii (SAR), care va gestiona situatiile de urgenta create de producerea unor eventuale accidente in aviatia civila. ... ROMATSA a inaugurat un simulator 3D de trafic aerian pentru turnul de control.
In lipsa unei autostrazi care sa permita un trafic auto civilizat, agentii Politiei Rutiere au de munca, pentru ca valorile de trafic depasesc cu 6 mii de autovehicule cifrele dintr-un weekend normal. ... Pe langa atentia sporita in trafic, este necesara si respectarea indicatiilor agentilor rutieri.
Modernizarea drumului Bucuresti-Giurgiu cu trafic restrictionat pe o banda timp de 2 ani Libertatea.ro informeaza:
Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor si solicita conducatorilor de autovehicule sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, in special pentru metrou, informeaza un comunicat al Brigazii rutiere.
In proces cu ANI unde este acuzat de incompatibilitate, Klaus Iohannis este acuzat acum de trafic de copii, anunța romania tv. ... este vorba despre afacerile cu trafic de copii din Romania spre Occident.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
TRAFIC IN STIL AMERICAN Thriller PREMIERA:
In curand, in cinematografele din Romania va rula filmul Trafic in stil american, in regia lui Doug Liman. ... Trafic in stil American e povestea incredibil de adevarata a unui pilot care a reusit sa conduca una dintre cele mai mari operatiuni sub acoperire derulate vreodata de CIA.
Incidentul din Piata Dorobanti in care un barbat a fost impuscat a avut loc in urma unui conflict in trafic, sotia acestuia sunand la 112 pentru a cere ajutor, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, oficiali din Politia Capitalei.
Ma intreb ce s-a intamplat in acel moment, care a fost motivul pentru care am gandit unele lucruri, nu foarte politicoase, la adresa bietului participant la trafic.
Fratii Traian si Mircea Basescu ar putea fi si verigi intr-o retea internationala de trafic clandestin controlat cu arme destinate zonelor de conflict?
google-analytics.com