Cautare

53896 de rezultate pentru "gmail com casa de pensii a mai" (6.05 secunde)
In discursul sau din Parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. Intre altele, s-a referit la pomana caselor pentru demnitari. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
In discursul sau din parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. Intre altele, s-a referit la pomana caselor pentru demnitari. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. Victime colaterale sunt cele noua familii de chiriasi care se chinuiesc de ani buni sa cumpere camerele in care locuiesc.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
Este acceptat tacit faptul ca cei de la varf nu traiesc din salarii", pe care il puteti citi in continuare.
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.
Inainte de a stabili masurile de austeritate pe care le va implementa, Guvernul Boc Boc s-a consultat cu reprezentantii misiunii FMI pentru tara noastra.
Oficialii Fondului spun ca imprumutul este de 12,95 miliarde de euro, pentru a evita numarul 13. Dobanda pentru pachetul financiar acordat Romaniei va fi in jur de 3,5% pe an.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
A treia etapa de recalculare a pensiilor din sistemul public s-a incheiat. Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, spune ca au fost necesari 200 de miliarde de lei pentru aceasta etapa.
Recalcularea pensiilor militarilor si politistilor se face in peste cinci luni de la publicarea normelor metodologice la legea care reglementeaza masuri noi in domeniul pensiilor speciale. Si pensiile parlamentarilor, aviatorilor, personalului auxiliar din instante si Parchete vor fi recalculate peste o luna si jumatate, daca nu mai mai mult.
Prin lansarea unor noi componente, ca fondul privat de pensii, sumele rulate pe aceasta piata vor creste cu 480 de milioane de euro in urmatorii zece ani. Asta inseamna echivalentul a 8% din Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei.
Fiscul doreste sa impoziteze la fel ca salariile inclusiv veniturile din activitati independente, desfasurate prin conventii civile sau contracte de drepturi de autor.
Valoarea punctului de pensie va creste cu 9,3% pentru anul viitor, a declarat, ieri, presedintele Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), Mihai Seitan, cu prilejul unei conferinte pe tema reformei sistemului public de pensii organizata de CNS Cartel Alfa.
Produsele de pensii private facultative vor putea fi folosite de angajatori ca mijloace de fidelizare a angajatilor, intrucat sistemul ofera avantaje atat pentru patroni, cat si pentru salariati, a declarat recent directorul de pensii al Omniasig, Cristina Nitescu, preluata de Bank News, care citeaza NewsIn.
Majoritatea persoanelor cu varsta intre 18 si 45 de ani vizate de noile pensiile obligatorii administrate privat considera ca introducerea acestora este o masura pozitiva.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Sistemul de pensii reprezinta o problema cruciala pentru Romania, existind chiar riscul unui colaps al acestui sistem, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. "Exista riscul unui colaps al sistemului de pensii, si nu de astazi. Este mai vechi. Aceeasi discutie a fost si in anul 1999 si in 2000.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
google-analytics.com