Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (6.72 secunde)
intr-o vreme cind avalansa de nemultumiri despre ce a fost si ce iese din promisiunile electorale de sub sloganul "Sa traiti bine!”, iata ca Puterea a intrat intr-un parteneriat vinovat cu statistica oficiala pentru a ne convinge ca, in ajunul aderarii la UE, viata romanilor s-a imbunatatit ca prin minune.
Potrivit unui studiu realizat de Bank Austria Creditanstalt la nivelul a 15 state din Europa Centrala si de Est, pentru 2004 activele existente in sistemul bancar din Romania au avut o pondere de 38% in PIB, un nivel mai redus fiind consemnat doar in Serbia, de 35%.
Unul dintre cele mai mari succese ale anului 2007 pentru Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD) il reprezinta programul de reinnoire a parcului auto "Rabla 2007", care a costat 50 de milioane de lei si a scos din circulatie aproape 16.500 de masini uzate, in 2007, a declarat, intr-o conferinta de presa, ministrul de resort, Attila Korodi, care a prezentat bilantul activitatilor anului 2007 la nivelul ministerului.
Potrivit datelor organizatiei, din punctul de vedere al investitiilor atrase, tara noastra ocupa doar locul 11 din 15 tari central si est-europene monitorizate.
Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul al saptelea dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic, potivit unui studiu Bloomberg efectuat in 55 de tari In Romania, pretul unui galon (circa patru litri) de benzina premium este de 6,59 dolari, noteaza Bloomberg, in timp ce venitul mediu zilnic este de 26 de dolari.
Consumul de ciocolata din Romania a fost anul trecut de 1,9 kilograme pe cap de locuitor, cantitate care situeaza piata locala pe unul dintre ultimele patru locuri din Uniunea Europeana, potrivit Cristinei Mosteanu, Marketing Manager la o companie din domeniu, care citeaza datele firmei de cercetare Euromonitor.
Calarasiul prin ochii mei (5) Cum incercarea mea de a trece ca un eventual turist prin toate locurile pline de istorie ale orasului, sau prin locurile prin care Calarasiul se poate mandri, tot fiind pe centru, nu puteam sa nu zic ceva de cladirea Scolii Elementare de Comert, azi Liceul Economic, care a fost construita in anul 1929 de arhitectul Sima Vasilescu din Bucuresti.
Desi sindicatele din alimentatie au anuntat recent ca preturile alimentelor vor exploda, carnea si mezelurile nu se vor scumpi in perioada Sarbatorilor de iarna. ... “Este normal sa se ieftineasca, mai ales ca este vorba de cea mai scumpa carne din Europa.
Pentru liderii organizatiei judetene Constanta a Partidului Democrat- Liberal este aproape o certitudine faptul ca vor castiga primariile din orasele Ovidiu, respectiv Eforie.
Din pacate, Romania nu a gasit solutia pentru a atrage investitiile chineze si nici pentru a-si vinde marfa pe cea mai mare piata din Asia. In ultimii 3 ani, produsul intern brut pe cap de locuitor in China s-a majorat.
Amortizarea costurilor s-ar putea face fie din buzunarul craiovenilor, fie din pretul obtinut prin vanzarea deseurilor catre firmele specializate in reciclare. ... 5 din HG nr.
- Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
Desi consumul de cafea este inca foarte mic in Romania din cauza pretului destul de ridicat al acestui “produs de lux“, vestile bune incep sa apara.
Si pentru ca din aceste granule se fabrica recipientele de imbuteliere a apei minerale, a bauturilor racoritoare, a uleiului comestibil, a otetului, toate aceste produse vor avea costurile majorate.
Romania si Bulgaria au nevoie de o perioada de 33 si respectiv 31 de ani, dupa aderare, pentru a putea ajunge la 75% din venitul mediu pe locuitor al tarilor Uniunii Europene, arata un studiu prezentat, ieri, la Viena, de vicepresedintele Camerei Federale de Comert a Austriei, Heinz Kogler, intr-o Conferinta economica organizata de Forum Invest.
La finele anului trecut, avutia financiara a romanilor (incluzand numerar, depozite, titluri si actiuni, participatii la fonduri mutuale, asigurari si pensii) reprezenta 19% din produsul intern brut (PIB), fata de 53% cat este media in zona denumita Noua Europa (Romania, Bulgaria, Cehia, Croatia, Polonia, Slovacia, Turcia si Ungaria), in timp ce indatorarea financiara a ajuns la 8%, comparativ cu 14% in aceasta regiune.
Consumul de apa minerala s-a cifrat, anul trecut, la 40 de litri pe cap de locuitor, cantitate egala cu cea consumata in 2003, si cu 33 de litri mai mare fata de 1991.
Topul celor mai bogate tari din lume: ... Romania ocupalocul 68 intr-un top al celor mai bogate state din lume, cu un PIB per capita de 12.131 de dolari, dupa Panama dar inaintea Bulgariei, conform unui studiu realizat de Global Finance.
Studiul prezinta, in esenta, o comparatie intre Romania si tarile din regiune, si anume: ... Nici rusii nu stau mult mai bine decit noi, piata IT avind o valoare totala de 1.470 milioane de dolari, ceea ce inseamna ca unui locuitor ii revin zece dolari.
Inundatiile din ultima perioada, in special distrugerile masive de locuinte cauzate de acestea, au determinat autoritatile sa recurga la ideea introducerii unei obligativitati in ceea ce priveste asigurarea locuintelor impotriva dezastrelor naturale.
google-analytics.com