Cautare

5329 de rezultate pentru "antena 1 pitesti marian stefan liviu" (2.97 secunde)
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
Marian, D. ... Marian, de 28 de ani, din Bucuresti, persoana eliberata din penitenciar in luna august 2011, despre care existau date ca are preocupari pe linia furturilor din locuinte, prin metoda fortarii ferestrelor apartamentelor.
Liviu Dragnea: Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. ... HotNews.ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii Declaratii Liviu Dragnea:
Intreaga activitate a fostului prefect Danut Culetu pare sa-l nemultumeasca pe actualui reprezentant al Guvernului in teritoriu, Liviu Brailoiu (foto).
Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al PSD Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, obtinand in urma votului, de miercuri, din cadrul Comitetului Executiv al PSD, 65 de voturi. ... - Vreau, intai de toate, sa-l felicit pe Liviu Dragnea, pe colegul meu!
In primul rand pentru ca Liviu Dragnea a venit in fruntea partidului gata sa faca schimbari de substanta. ... Decizia PSD de a iesi de la guvernare si de a nu periclita stabilitatea Romaniei, intr-un moment de criza politica, demonstreaza ca Liviu Dragnea nu a glumit.
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA, secretar general al unui partid politic (la data faptelor), in prezent deputat si vicepremier, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
Gabi Simon) Deputatul Liviu Plesoianu pare ca a preluat fraiele politicii externe a PSD. ... Despre MoveOn.org chiar cei de la De-Clic spun ca e organizatia lor sora, a scris Liviu Plesoianu.
Liviu Balac este prezent inclusiv pana luni, 13 aprilie, in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Vezi cum se face o icoana", spune Liviu Balac.
Astfel, daca in 1989 la nivelul intregii tari erau 495 de publicatii, dintre care 36 de cotidiene, in 1990 numarul acestora a crescut semnificativ, ajungand la un total de 1.444 de publicatii, dintre care 65 - cotidiene.
Astfel, daca in 1989 la nivelul intregii tari erau 495 depublicatii, dintre care 36 de cotidiene, in 1990 numarul acestora acrescut semnificativ, ajungand la un total de 1.444 de publicatii,dintre care 65 - cotidiene.
(actor), Daniel Mitulescu (producator), Melania Oproiu (monteur), Sorin Botoseneanu (operator), Miruna Berescu (directorul Festivalului International de Film Independent ANONIMUL) si criticii de film Cristina Corciovescu, Stefan Dobroiu, Doinel Tronaru, Laurentiu Bratan, Ionut Mares. ... Liviu Pojoni Jr.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, il va propune luni, in Comitetul Executiv National, pe vicepresedintele Liviu Dragnea pentru functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat pentru Mediafax surse din partid, vicepresedintele social-democrat avand si suportul majoritatii liderilor de filiale.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Stefan Stanciu, Mata Hari Liberalul Mircea Cristea a explicat ca vinovat pentru cele intimplate in consiliul Judetiului, alaturi de PC, este si democratul Stefan Stanciu, director al Muzeului de Istorie si fost membru PSD pina acum citeva luni.
Sint decis sa intru in aceasta lupta”, ne-a declarat ieri Ion Stefan.
Candidatii pentru locale, provocati la dezbateri publice cu poligraf Presedintele Partidului Alternativa Ecologista (PAE), Ion Stefan, care este si candidatul Organizatiei Judetene a acestui partid pentru sefia Consiliului Judetului (CJ), isi doreste ca toti candidatii, fie ei pentru conducerea Primariei, a CJ sau cei de pe listele pentru CJ si Consiliul Local sa participe la dezbateri publice pentru ca oamenii sa-si poata face o idee exacta asupra celor care le cer votul.
Atunci, Seuleanu l-a mandatat pe Stefan Mihai sa dea Asociatia in judecata, lucru care s-a si intamplat in 2004.
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
google-analytics.com