Cautare

5047 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul a sefului cercetari penale buzau" (2.67 secunde)
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Farcas) Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n.1933), clarvazator legendar american, implicat nu doar in numeroase proiecte militare ci si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda.
Dezvaluirile unui arheolog francez care a lucrat la Rosia Montana (Autor: ... Cercetari nefinalizate. ... Comisia Nationala de Arheologie (CNA) urmeaza sa se pronunte asupra certificatului de descarcare de sarcina a Masivului Carnic, document extrem de important pentru RMGC in demararea proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana.
Victor Voicu, directorul Centrului de Cercetari Stiintifice Medico-Militare: ... E un domeniu care a avut momente de crestere si de descrestere. A avut perioade cand a generat senzatia ca e pe cale de disparitie. ... Toate au contribuit la mentinerea partiala a unor structuri ale cercetarii.
Sing de 20 de ani, cetatean chinez cu resedinta in judetul Ilfov, care a condus un autoturism marca Opel fara a poseda permis de conducere. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Ti-a fost suspendat permisul de conducere? Vezi cum il poti recupera mai repede Daca ati ramas fara permis de conducere, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea de a vi-l recupera mai repede, daca indepliniti unele conditii impuse de legislatia rutiera.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Senatorul VALER MARIAN l-a interpelat pe ministrul Administratiei Si Internelor, Gabriel Berca.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Liviu de 48 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier. In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
La data de 1 ianuarie 2011, in jurul orei 04:20, A. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe B-dul Constantin Brancusi dinspre Str. ... Cand a ajuns in dreptul statiei R.A.T.B.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Daniel de 34 de ani, a condus un motociclu marca First Bike, pe trotuarul sos. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
google-analytics.com