Cautare

7008 de rezultate pentru "accident rutier calarasi 17 iulie 2012" (5.20 secunde)
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
Observator de Calarasi informeaza: ... Evenimentul a avut loc in cadrul Muzeului Municipal Calarasi. ... Ilie Stefan Radulescu s-a nascut in data de 20 iulie 1934, in municipiul Bucuresti.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Primul apel al nou formatei Coalitii 2012 pentru Alegeri Corecte Un grup de patru ONG-uri - Transparency International Romania, Centrul de Resurse Juridice, Asociatia ProDemocratia si Active Watch Agentia de Monitorizare a Presei - au format zilele trecute Coalitia 2012 pentru Alegeri Corecte.
Primaria Municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin organizeaza pe 1 iulie 2018 Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean In data de 27 iunie 2018, se va incheie perioada de sustenabilitate a proiectului Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean, proiect implementat de UAT Municipiul Calarasi si finantat prin Programul Operational de Pescuit 2007 -2013, masura 2.1.1 - Imbunatatirea competitivitatii zonei de pescuit, prin investitii in vederea imbunatatirii mediului de viata.
Google sustine astazi, 4 august 2012, Londra 2012 saritura cu prajina. Asa cum ne-a obisnuit, Google isi schimba logoul in fiecare zi pe perioada Jocurilor Olimpice, iar astazi, 04.08.2012, noul logo este Londra 2012 saritura cu prajina. LONDRA 2012: ... LONDRA 2012:
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Euro 2012: Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
Atlantida de langa localitatea constanteana Ostrov Celebrul actor Toma Caragiu venea des la pescuit pe insula Pacuiul lui Soare @ Marele poet Nichita Stanescu a dedicat insulei o poezie @ Exploratorul Jacques Yves Cousteau a propus o solutie practica pentru scoaterea de sub ape a cetatii - un batardou @ Savantul Petre Diaconu a fost cel care a descoperit si cercetat vreme de aproape 4 decenii cetatea Vicina @ Reporterii de turism considera cetatea Vicina o minune arheologica, un fel de Atlantida a Romaniei xxx Situata in imediata apropiere a comunei constantene Ostrov, la distanta de 20 de kilometri de orasul Calarasi si 130 kilometri de orasul Constanta, insula Pacuiul lui Soare adaposteste o veritabila comoara - cetatea Vicina.
Primarul general Sorin Oprescu a participat la sarbatoarea Zilelor Calarasiului, eveniment la care a fost invitat de primarul municipiului Calarasi Dragu Nicolae si unde a primit cheia orasului.
A trecut oarecum neobservata stirea conform careia Traian Basescu a plans si pe malul Borcei, la Calarasi. Zilele trecute, Traian Basescu a vizitat in mod oficial pentru prima data in mandatul sau judetul Calarasi, la invitatia a doua autoritati publice locale.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare. ... la sefia PSD Calarasi nu va fi aleasa ea, ci Doru Ioan Taracila, sau un protejat al acestuia.
Confruntarea s-a dat intre Marian Dinulescu, actualul presedinte al organizatiei PDL Calarasi, si Stelian Fuia, deputat PDL in Colegiul 4, acesta din urma castigand alegerile.
180 de milioane de euro, fondurile fiind alocate in dezvoltarea celei mai mari unitati de productie de sticla din tara noastra si din regiune - cea din Calarasi.
Meciul Dunarea Calarasi - FCSB va fi primul disputat in nocturna din istoria orasului! Presedintele clubului Dunarea Calarasi, Florin Brisan, a anuntat ca meciul cu FCSB, din Cupa Romaniei, se va disputa in nocturna.
JURNALUL DE CALARASI: ... DOUA BATAI DE JOC- CINEMA VICTORIA SI CINEMA ORIZONT Autoritatile locale din Calarasi nu au profitat de oportunitatile pe care le-au avut in legatura cu cinematografele din Calarasi.
Actualitatea de Calarasi: Cladirea fostului cinematograf Victoria va fi preluata de Primaria Calarasi (Autoare: ... In acest contex, primaria Calarasi a demarat primii pasi pentru preluarea acesteia. ... Avem Cartea Funciara pentru aceasta cladire pe care dorim sa o transformam intr-un centru cultural al municipiului Calarasi.
Pe Facebook a aparut o stire despre o veche cladire din Calarasi - Turnul de Apa. Municipiul Calarasi este un oras relativ sarac in vestigii istorice urbane.
google-analytics.com