Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (3.98 secunde)
Anul trecut a fost primul an in care liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, nu a mai organizat obisnuita manifestare din Parcul Izvor, unde se distribuiau mici si bere.
Printre cei care sunt asteptati in noul partid sunt Adrian Popescu, fostul presedinte PSD Giurgiu, Oana Mizil, presedinte PSD Calarasi si Marian Vanghelie, PSD Bucuresti.
Geoana, un mic intrigant pe vremea lui Vanghelie (Autor: ... Ar fi vrut sa pastreze si sefia partidului, dar n-a putut Marian Vanghelie sa-i aduca voturi cate a fost in stare sa piarda el.
Si pe care nu-i avem, ii racolam, de exemplu, pe Vanghelie, dupa precedentul Piedone. Vanghelie nu-l va sustine pe Oprescu, e ca si plecat din USL. ... Vanghelie, USL.
ALIN TEODORESCU, veste ORIBILA pentru PSD dupa excluderile lui Geoana, Vanghelie, Sova ALIN TEODORESCU.
"Dom’le, daca-i gratis si-i cu gheata, da, da!" Tot din interceptari aflam ca serviciul secret al Ministerului de Interne, fostul doi si un sfert, era controlat de Marian Vanghelie. ... Si toti is cu Vanghelie si toti astia.. ... Asta vrea sa-si impuna pe ai lui, Vanghelie.
Acum, si PSD a scos un politician la vedere, pe Marean Vanghelie, format pe acelasi calapod. ... Basescu, Becali, Vanghelie, Vadim Tudor tin discursuri populiste, in care cei cu bani sunt atacati, la fel ca si intelectualii, orasenii, care sunt prea pretentiosi, increduli, mereu nemultumiti.
Nu discut aici motivele care i-au adus pe d-l Becali si pe d-l Vanghelie pe creasta valului in sondaje si pe scena politica, dar nu pot sa nu ma intreb:
Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore. Procurorii DNA il acuza pe Marian Vanghelie de trafic de influenta si constituire a unui grup infractional organizat.
"Vanghelie are calitati de lider, atata timp cat a iesit primar in oaza portocalie din Bucuresti" Toate ca toate, dar... ... "Vanghelie are calitati de lider, atata timp cat a iesit primar in oaza portocalie din Bucuresti...
Potrivit unor surse citate de Mediafax, sondajul il indica pe primul loc pe Sorin Oprescu, urmat de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.
Documentul a fost semnat de Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, de Andrei Chiliman, presedintele PNL Bucuresti si de Cristian Popescu Piedone, presedintele PC Bucuresti.
Atunci, opozitia a tras la locale zdravan cu un careu de asi, respectiv Chiliman, Piedone, Vanghelie, Ontanu, toti castigatori detasati in sectoarele lor si capabili de o buna mobilizare a alegatorilor in turul doi.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. ... Si, ca sa il citez pe Marian Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie".
e-politic.ro informeaza:Udrea, Oprea si Vanghelie, impreuna,la lansarea unui proiect ANL. ... Potrivit comunicatului la lansare vor mai fi prezenti si Gabriel Oprea, ministrul apararii nationale, si totodata presedintele de onoare al UNPR si presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.
Scenariul alegerilor din Capitala, cand l-a aruncat pe Marian Vanghelie in lupta cu Adriean Videanu, s-au desfasurat dupa tipic. ... Desi Vanghelie picase din primul tur si obtinuse un numar mai mic de voturi decat actualul sef al PSD in fata lui Basescu, Popescu a gasit salvarea in matematica.
Atunci, el a revenit asupra demisiei, la insistentele organizatiei, si nu si-a tinut astfel promisiunea de a demisiona daca Vanghelie obtine mai putine procente decat Geoana.
"In sectorul 5, consilierii PD aproape au disparut, nu mai stim daca mai sunt, pentru ca vin la sedinta cu propteaua sub brat si voteaza tot ce le propune Vanghelie. ... Nu am vrea sa ne trezim peste noapte cu colegi de alianta ca Vanghelie, Ontanu sau Gherasim.
La randul sau, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a aratat ca PSD "a fost nenorocit" de Adrian Nastase. "Toate problemele pe care le avem in interior sunt numai din cauza lui Adrian Nastase", a opinat Vanghelie.
Numirea lui Marian Vanghelie la conducerea organizatiei PSD Bucuresti a determinat in cursul zilei de vineri un val de demisii.
google-analytics.com