Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (3.28 secunde)
Vanghelie de-abia asteapta Presedintele Senatului asteapta excluderea din partid pentru a demara o noua constructie politica. De noul proiect al stangii s-ar lipi si Marian Vanghelie. ... Printre acestia, si Marian Vanghelie. ... Din acest motiv, Vanghelie s-ar agata de proiectul lui Mircea Geoana.
Vanghelie si-a recastigat functia la un restaurant din Bucuresti (Autor: ... Marian Vanghelie, Victor Ponta si Liviu Dragnea au facut adevarata pace din Partidul Social Democrat. ... reconfirmarea lui Vanghelie la sefia PSD Bucuresti, suspendarea lui Traian Basescu si pozitionarea partidului condus de Dan Diaconescu.
Descinderi, in aceasta dimineata, la Primaria Sectorului 5, la Administratia Domeniului Public din acelasi sector, dar si la locuinta edilului Marian Vanghelie. ... Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, Vanghelie ar fi incasat un comision de 15-20% din valoarea contractelor care ar fi fost atribuite ilegal.
un sondaj ISOMAR indica faptul ca tinerii intre 25 si 34 de ani il prefera pe Vanghelie. Adica tinerii aia care au votat PNL - PD in alegerile locale, generale, tot ei si-au intors fata catre Vanghelie.
Mareeean Vanghelie si-a tras site. ... Ca orice site si candidat care este care se respecta, site-ul lui Vanghelie anunta: "Vanghelie rupe tacerea alaturi de cele mai tari trupe din tara”. ... Jocul invita vizitatorii sa il ajute pe Vanghelie sa opreasca hotia.
Scandal si circ la numararea voturilor In timpul numararii voturilor, suparat ca nu poate sa-si faca jocurile si sa favorizeze pe Iliescu si pe Nastase, Vanghelie "care este” s-a luat de Victor Ponta. ... prezenta tinerilor din Tineretul Social Democrat la numaratoare, prezenta care l-a incomodat pe Vanghelie.
El a recunosct faptul ca rezultatele la alegerile din Bucuresti sunt total nesatisfacatoare, dar continua sa creada ca Vanghelie ramane un bun administrator, dovedind acest lucru la Primaria Sectorului 5.
Alegerea primarului Marian Vanghelie in functia de presedinte executiv interimar al PSD Bucuresti a creat un mic seism in cadrul organizatiei, peste 300 de membri demisionand ieri, in majoritatea lor din randul tinerilor social-democrati. ... "Partidul are oameni pregatiti" Valul de demisii nu-l ingrijoreaza pe Marian Vanghelie.
Marian Vanghelie. ... In momentul in care cel care da sfaturi politice, cel care isi face doctoratul cu profil politic in PSD si cel care ii ia locul lui Dancu in ceea ce priveste strategiile politice este Vanghelie, incepem sa avem o problema", a declarat Adrian Nastase.
Geoana ii va linisti pe Vanghelie, Dancu si Ponta Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca va pune capat tensiunilor iscate in partid dupa ce Marian Vanghelie a cerut excluderea vicepresedintilor Dancu si Ponta.
Primarul Sectorului 5 Bucuresti, PSD-istul Marian Vanghelie a declarat, ieri, ca primarul general, democratul Adriean Videanu este "nemernic, hot si magar" deoarece nu apara interesele bucurestenilor, nu ia masuri pentru salvarea parcului Bordei si pentru ca l-a dat afara din birou.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, inaintea Comitetului Executiv, ca nu va vota pentru o alianta cu PNL, el considerand ca social-democratii trebuie sa ramana in opozitie.
Deci el trebuia sa vina la organizatie, de unde a fost propus, trebuia sa discute cu presedintele Tudorache, sa vada de ce nu il vor oamenii", a explicat presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, dupa sedinta Comitetului Executiv al organizatiei.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, luni, ca Mircea Geoana nu a spus, saptamana trecuta, ca se va merge pe varianta Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, ca liderul organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, care a anuntat ca nu va vota cu Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Capitalei, este mai "original".
Marian Vanghelie il vrea pe Cristian Diaconescu candidat al PSD la parlamentare intr-un colegiu din Bucuresti si sustine ca la alegerile locale "si-au batut joc unii" si de candidatul la Primaria Generala, si de organizatia social-democratilor din Capitala.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca PDL, "in concubinaj" cu PNG si cu Partidul Verzilor, s-ar pregati sa incerce fraudarea alegerilor parlamentare. In sprijinul acuzatiilor aduse, Vanghelie a prezentat lista Biroului Electoral al Sectiei de votare nr.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, atrage atentia ca, in cazul in care unul dintre ministrii PSD va fi remaniat, fara consultarea social-democratilor, partidul va avea o reactie surprinzatoare. ... Va asigur ca o sa fiti surprinsi", a afirmat Vanghelie, referitor la posibilitatea ca unul dintre ministrii social-democrati sa fie remaniat.
Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, considera ca in perioada urmatoare vor mai aparea documente anti-Basescu, ce vor proveni inclusiv de la pedelisti. Vanghelie a enumerat afacerile neclare ale fratelui presedintelui, despre care presa a relatat.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a criticat pe Miron Mitrea si Octav Cozmanca spunand ca acestia "nu avut curaj niciodata in viata lor" si au beneficiat timp de 20 de ani de privilegiile PSD, iar acum "se maimutaresc" si vin in sprijinul lui Basescu, impreuna cu Sorin Oprescu.
google-analytics.com