Cautare

333 de rezultate pentru "titus coltea 2121121121212 1" (2.78 secunde)
Motiunea simpla a senatorilor opozitiei intitulata "Politica externa este a Romaniei si nu a PDL" a fost depusa, miercuri, la presedintele Senatului, a declarat, pentru MEDIAFAX, senatorul PSD Titus Carlatean.
Ponta a afirmat ca decizia luata luni de BPN al PSD si decizia grupului PSD din Senat, de inlocuire a lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in functia de presedinte al Senatului, nu se vor schimba.
Unii s-au obisnuit cu colaborationismul Bucurestiului" Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a calificat pozitia Ungariei in scandalul creat in jurul reinhumarii poetului Nyiro Jozsef drept "inacceptabil" si ca fiind rezultatul unei politici externe slabe din partea Romaniei, in ultimii ani.
Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a adresat rugamintea ca membrii "Grupului de prieteni pentru Romania" din cadrul Congresului Statelor Unite sa sustina adoptarea unei noi legislatii care sa faca posibila includerea Romaniei in programul Visa Waiver, ceea ce ar permite cetatenilor romani sa beneficieze de un regim de libera circulatie similar cu cel al majoritatii cetatenilor Uniunii Europene, transmite Romanian Global News.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
PSD critica desemnarea noului premier Desemnarea lui Calin Popescu Tariceanu pentru postul de prim-ministru contravine atit votului popular exprimat de o maniera clara in 28 noiembrie, cit si votului din Parlament pentru desemnarea presedintilor celor doua camere, a declarat ieri, pentru Rompres, purtatorul de cuvint al PSD, Titus Corlatean.
Pesedizarea era legala Atat Eugen Bejinariu, cat si purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, au precizat ca intentia Grupului nu este de a-i apara pe acei functionari care intr-adevar si-au incalcat prerogativele.
In continuare au prezentat expuneri tematice Titus Corlatean, presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, senatorul PD-L Petru Filip, Nicolae Apostol, vicepresedinte al Clubului de la Bucuresti si patron al companiei Kosarom din Pascani, Vasile Puscas, seful Departamentului de Afaceri Europene si Cristian Diaconescu, ministrul de Externe.
Surpriza a venit din partea lui Titus Corlateanu, care l-a invins pe Miron Mitrea in cursa pentru postul de secretar general al partidului. ... Batalia pentru postul de secretar general al PSD s-a dat intre Miron Mitrea, actualul titular al postului si Titus Corlateanu, vicepresedintele PSD.
Candidatul PSD pe lista pentru Parlamentul European, Titus Corlatean s-a nascut la Medgidia. ... Nu intamplator oferta PSD urmareste cresterea pensiilor, se bate pentru adoptarea unui salariu minim decent, pentru o subventionare corecta a agricultorilor si dezvoltarea mediului rural cu fonduri europene", ne-a declarat Titus Corlatean.
Europarlamentarul PSD Titus Corlatean a anuntat ca sustine cresterea duratei de protectie a dreptului de autor asupra fonogramelor (fisiere audio), de la 50 la 95 de ani, si a subliniat ca aceasta modificare trebuie sa aduca beneficii concrete pentru interpreti.
Joi, 18 noiembrie a.c., presedintele Comisiei pentru politica externa, Titus Corlatean, a avut la Paris o serie de intalniri oficiale cu reprezentanti ai institutiilor guvernamentale si parlamentare franceze.
Titus Corlatean:
Demiterea mea de la sefia Senatului, cel mai frumos cadou pentru Traian Basescu Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a vorbit, luni, despre decizia PSD de a-i retrage sprijinul pentru sefia Senatului si de a-l inlocui cu senatorul social-democrat Titus Corlatean.
Printr-o rocada cu Titus Corlatean, Geoana urma sa primeasca functia de presedinte al Comisiei de Politica externa, ceea ce nu era deloc putin lucru.
Bogdan Tiberiu Iacob) Vicepresedintele PSD Titus Corlatean arunca pe piata cea mai exploziva declaratie politica a saptamanii, care vine, pe deasupra, intr-un moment destul de tensionat pentru alianta USL: aceea ca social-democratii nu mai vor paritate 1-1 pe liste cu liberalii, pentru alegerile din toamna.
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, a avut la data de 27 februarie 2013, la Roma, o intrevedere cu noul secretar de stat al SUA, John Kerry, cu ocazia reuniunii ministeriale informale a sefilor diplomatiilor din statele membre NATO si UE, la care au participat si Inaltul Reprezentant al UE pentru politica externa si de securitate comuna, Catherine Ashton, si secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.
Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, spune ca presedintele Traian Basescu, desi sustinator declarat al Elenei Udrea, l-a sprijinit de fapt pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, dovada rezultatele votului din Republica Moldova.
Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului Gandul, a scris un articol emotionant despre filmul "Valurile Dunarii", "Casablanca" romaneasca, ramas in sufletul oamenilor din China, dar uitat de majoritatea romanilor Oare cati romani, intrebati care sunt filmele lor romanesti preferate, ar numi Valurile Dunarii, bijuteria lui Liviu Ciulei si Titus Popovici din 1959?
Audiobook-ul, realizat in colaborare cu Serviciul Patrimoniu Cultural si Arhive, apare in colectia Fonoteca de Aur, seria Spectacolul poeziei, prezentat de Titus Vijeu, cu o evocare de Andrei Serban.
google-analytics.com