Cautare

6601 de rezultate pentru "sos salvati zona de munte" (2.88 secunde)
10 linii de noapte vor fi reorganizate Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), incepand de vineri, 10 linii de noapte ale transportului in comun vor fi reorganizate a anuntat.
PMB anunta reconfigurarea retelei de tramvaie. Ce linii STB urmeaza sa fie desfiintate Primaria Capitalei propune reconfigurarea retelei de tramvaie ale Societatii de Transport Bucuresti pentru scaderea timpilor de asteptare si cresterea capacitatii de transport.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? Cele 5 motive diferite care va ajuta sa petreceti o vacanta de neuitat Zilele astea discutam cu prietena mea si nu stiam ce sa alegem pentru vacanta de vara aceasta. La MUNTE sau la MARE?
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive! In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989.
De maine se aplica! ... Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
"Sa salvam zona montana a Romaniei!" Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: ... 1 Suceava in care imi desfasor activitatea ca senator, se afla intr-o zona preponderent montana, cu frumuseti, bogatii si oportunitati deosebit de generoase dar si cu probleme, la fel de numeroase, specifice acestor tinuturi.
In noaptea de Anul Nou 2016 (31.12.2015/01.01.2016), Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va asigura circulatia calatorilor pe doua linii de tramvai si 16 linii de autobuz.
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
In Calarasi exista o pizzerie absolut minunata, decorata foarte frumos de doi oameni iubitori de arta, sotii Eugen si Paula Schiopu. ... Interesant este faptul ca pizzeria livreaza pizza gratuit la domiciliu pentru comenzi de 15 ron (ceea ce multe alte pizzerii nu fac).
Peste 800 de elevi cu deficiente de auz sau de vorbire si 120 de profesori psihopedagogi si logopezi au participat in perioada mai-decembrie 2017 la proiectul Logopedia, prin care s-a avut in vedere dezvoltarea limbajului in limba romana a acestor elevi.
PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE NORD A CAPITALEI • P-ta. ... Arcului de Triumf - Bd. ... Arcului de Triumf - Bd. ... Turda - Podul Grant - Sos. ... Arcului de Triumf - Bd. ... Charles de Gaulle - Cal. Dorobantilor - Sos.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Sos. ... Arcului de Triumf si P-ta. Victoriei, pana la eliberarea Sos. Kiseleff de catre manifestanti;
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Sos. ... Arcului de Triumf si P-ta. Victoriei, pana la eliberarea Sos. Kiseleff de catre manifestanti;
Programul manifestarilor de 1 Decembrie. VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Adisa Codrut, de la DCMEDICAL, a selectat dintr-un text postat pe facebook de nutritionista Mihaela Bilic, cateva informatii interesante despre sosuri si despre cat de multe calorii contin acestea. ... - Pentru ca un preparat sa fie savuros, e musai sa aiba un pic de sos.
Prima expeditie 100% romaneasca pentru cucerirea varfului Annapurna (Himalaya) a fost anuntata ieri in cadrul unei conferinte de presa care s-a desfasurat la Hotelul Continental din Bucuresti.
Magistrala 5 de metrou, tronsonul Universitate - Pantelimon, va avea 9 statii, acestea fiind construite la o distanta de aproximativ 500 de metri intre ele. Marea majoritate a terenului afectat de traseul tunelului de metrou este domeniul public al municipiului Bucuresti.
google-analytics.com