Cautare

161 de rezultate pentru "sinaia" (8.51 secunde)
Conducerea PNL se reuneste azi la Sinaia, pentru a conveni asupra modificarilor la Statut. ... De altfel, a fost discutata propunerea lui Dan Motreanu de a contesta semnaturile depuse la tribunal pentru infiintarea PLD, o decizie in acest sens urmand a fi luata la sedinta CEx de la Sinaia.
Liderii PNL s-au reunit ieri la Sinaia in cadrul primei sedinte a Comitetului Executiv din acest an. ... Locatia aleasa i-a nemultumit pe unii membri ai Comitetului Executiv, care isi faceau probleme ca vor ramane inzapeziti in drum spre Sinaia din cauza vremii neprielnice si a blocajelor din trafic.
Presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca partidul se ghideaza dupa deciziile luate la Congresul de la Bucuresti, care a fost unul statutar, fata de "intalnirea grupului de Sinaia", potrivit Medifax.
Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia si cu fiica sa cea mica, Elena, se aflau de la ora 22.00 la restaurantul unui hotel din Sinaia.
Stirea informa ca Traian Basescu, sotia si Elena Udrea au incins hora la Sinaia! Seful statului a petrecut cu familia si cativa prieteni la un restaurant din Sinaia.
Posibila suspendare din PSD a lui Mircea Geoana ar putea fi discutata astazi la Sinaia. Agentiile de presa vorbesc de o sedinta care nu a fost anuntata oficial, dar care se va desfasura la Sinaia.
Ministrul Turismului si invitatii sai au petrecut intr-un restaurant dintr-o cabana de lux din Sinaia. Au dansat si au cantat pana la 3 dimineata impreuna cu turistii care se bucurau de ultima zi libera de Craciun.
Crin Antonescu, despre candidatura mea Fostul meu coleg de facultate, co-presedintele USL, Crin Antonescu, mi-a facut o prezentare elogiasa, cu prilejul lansarii candidaturii mele, de la Sinaia.
Liviu Dragnea a participat la reuniunile grupurilor parlamentare ale PSD din Senat si Camera Deputatilor / Comunicat de presa Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat joi, 28 ianuarie 2061, la Sinaia, la reuniunile grupurilor parlamnetare ale PSD din Senat si Camera Deputattilor.
Si in Predeal mai sunt locuri Sinaia, Busteni si Predeal se afla, de asemenea, printre preferintele romanilor, desi tarifele la cele mai multe hoteluri sunt exprimate in euro.
Potrivit unui clasament realizat in iulie de compania Neogen, cele mai cautate destinatii de vacanta au fost in aceasta vara Constanta si Sinaia.
Agentii de turism sustin insa ca ofertele pentru strainatate sunt mult mai avantajoase, din moment ce o excursie de patru zile in Grecia, la un hotel de trei stele, cu transport si ghid incluse in pret, ajunge la 4 milioane de lei vechi de persoana, fata de un Paste la Sinaia care ajunge si la 10 milioane de lei vechi.
Statiunile participante la acest program sunt Lacu Sarat, Moneasa, Sovata, Baile Olanesti, Slanic Moldova, Baile Herculane, Calimanesti-Caciulata, Turda, Covasna, Praid, Sinaia si Saturn.
Grupul pentru Dialog Social (GDS) cere candidatilor la functiile de premier si ministru al Transporturilor sa urgenteze constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, recomandand ca portiunea care ocoleste oraul Busteni si tronsonul Sinaia-Predeal sa fie tratate cu prioritate.
Aceasta va incepe la Comarnic, trece pe langa Busteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal si Rasnov si iese dupa Brasov, la Cristian. De-a lungul autostrazii sunt prevazute noduri rutiere la Sinaia, Busteni si Predeal.
Vantul va fi destul de intens, iar temperaturile maxime ajung la 8...9 grade la Varful Ceahlau-Toaca si Semenic, 12...14 la Sinaia, Paltinis si Stana de Vale si 16 grade la Predeal.
"Saptamana trecuta am fost la targul organizat la Sinaia! ... la Brasov, Galati, Tulcea, Sinaia, TArgu Jiu, Romexpo, Parcul Herastrau si Parcul Cismigiu.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... Cercetatorii romani care l-au analizat au specificat ca scrierea nu este catusi de putin cuneiforma ci este identica cu cea aflata pe Tablitele de la Sinaia.
Are deja in palmares peste 200 de premii, iar lucrarile sale au fost prezentate in 13 expozitii, cea mai recenta fiind la Castelul Pelisor din Sinaia. ... Recent, artista din Braila si-a expus trei dintre lucrarile sale in cadrul unei expozitii de arta la Castelul Pelisor din Sinaia.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a murit.Trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi adus miercuri in tara si va fi depus la Sinaia, la Castelul Peles.
google-analytics.com