Cautare

16581 de rezultate pentru "popescu alexandru director sga ilfov bucuresti" (3.81 secunde)
Istoria clipei s-a asezat, astazi, pentru profesorul si scriitorul Alexandru Brad, in liturghia eternitatii Clopotele au batut, astazi, 2 martie 2019, in sambata sfanta a Mosilor de Iarna, la Panade, in Alba, intr-un vechi sat de pe malul Tarnavei, a pomenire si a ruga pentru adormitii de-a pururi, in randul carora si-a aflat locul vesniciei, la hotar de primavara, si cunoscutul scriitor Alexandru Brad, profesor pentru zeci de jurnalisti care au semnat si continua sa semneze in presa ultimelor 3-4 decenii.
Cei prezenti au aflat mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, au luat acasa carti de valoare si s-au delectat cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Aceasta intrucat, potrivit declaratiilor facute publicatiei noastre de comisarul sef Victor Popescu, seful Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta, Interpolul nu a reusit inca sa dea de urma lui Oprea, in timp ce Marian Alexandru, prim-procurorul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, ne-a precizat faptul ca, de cand dosarele rambursarilor de ilegale de TVA au ajuns "aproape finalizate" in competenta DIICOT (Directia de Investigare a Crimei Organizate si Terorismului din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie Bucuresti), nici un procuror constantean nu mai detine informatii cu privire la stadiul cercetarilor referitoare la aceste grave cazuri de fraudare a bugetului de stat.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic. ... Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
VICTOR de 34 de ani, din Bucuresti 2. ... ALEXANDRU de 27 de ani, din Bucuresti, 3. ... CRISTINA de 23 de ani din Bucuresti 4. ... ALEXANDRU de 74 de ani, din Bucuresti 5.C. ADRIAN de 21 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 6.C.
EUGEN NICOLICEA • Parlamentar si afacerist de succes cu o avere uriasa A candidat in Mehedinti, pentru Camera Deputatilor, obtinand in Colegiu 43,71%, urmat de Virgil-Daniel Popescu (PNL) - 24,25% si de Rafael Norocel Ciorascu (PDL) - 23,30% din voturi.
In mod concret, solicitarea de acordare a licentei audiovizuale pentru Adevarul TV a fost depusa la CNA de societatea Adevarul Digital Media SRL din Bucuresti, ai carei actionari sunt Adevarul Holding - 95% si Tipomedia - 5%, au declarat pentru Mediafax reprezentantii CNA.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
Noul director coordonator al DGFP Dolj a fost "uns" Eugen Calinoiu, fost director adjunct al Directiei de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova. ... Noul director vrea trei lucruri de la echipa Fiscului: ... Calinoiu si-a incheiat pledoaria parafrazandu-l pe Costache Negruzzi in nuvela "Alexandru Lapusneanul":
Noi ne intalnim si duminica, tot in Colegiul Director, pentru a stabili pasii urmatori." UPDATE 20:40 Emil Boc: ... UPDATE 20:20 EMIL BOC SI-A DEPUS MANDATUL DE PRESEDINTE AL PDL UPDATE 19:30 Sedinta Colegiului Director a fost reluata.
Rob Boelen, fost partener principal al Deloitte & Touche Olanda, Dan Pascariu, presedinte si director general al HVB Bank Romania, Philip Stephenson, fost director executiv al TRG Olanda, Ion Sturza, om de afaceri si fost prim-ministru al Republicii Moldova.
Spunem asta intrucat, desi de regula se stie "din oficiu" cine urmeaza sa fie validat pe o functie - in cazul de fata Silviu Wagner (foto) pentru postul de director general al societatii, respectiv presedinte al Consiliului de Administratie - in cursul zilei de ieri sedinta AGA a supus votului cumulativ inca doua persoane.
Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, 1969 A trecut cate o stagiune pe la teatrele din Botosani si Arad, inainte de a poposi la Oradea.
Un proiect care are ca obiectiv facilitarea accesului la ocuparea unui loc de munca pentru 1.000 beneficiari someri, someri de lunga durata, persoane aflate in cautarea unui loc de munca sau persoane inactive, prin programe de formare profesionala gratuite, activitati de informare, consiliere si mediere profesionala, a fost lansat joi la Bucuresti.
Popescu, neurolog si scriitor: ... Popescu salveaza vieti, dar scrie si poezie. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele:
Fostul purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru, a declarat ca a decis sa candideze la sefia PSD, precizand ca este vorba de o initiativa personala si ca spera sa aiba sustinerea a cat mai multor organizatii social-democrate din tara.
Alexandru i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu: ... Alexandru i-a transmis presedintelui Traian Basescu ca opiniile sale despre Istoria moderna a Romaniei sunt "incalificabile si impardonabile, probe ale unei ignorante ce va descalifica". Alexandru a facut aceste afirmatii intr-o scrisoare deschisa adresata sefului statului.
Alexandru Mazare demisioneaza din PSD Senatorul Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, Radu Mazare, a declarat ca demisioneaza din PSD.
Iosif Badea (CS Universitatea) - locul I la categoria 24 kg, U 11 (sub 11 ani), Ionela Baran (CS Universitatea) - locul doi (23 kg, U11), Nahomi Badea (LPS "Petrache Triscu") - locul trei (29 kg, U13), Ramona Vanatoru (CS Universitatea) - locul trei (40 kg, U13), Robert Pasare (LPS) - locul I (34 kg, U15), Catalin Bota (LPS) - locul doi (46 kg, U15), Andrei Cucu (CS Universitatea) - locul trei (46 kg, U15), Madalin Dragomir (LPS) - locul trei (55 kg, U15), Onisin Badea (LPS) - locul trei (60 kg, U15), Nicoleta Veghea (LPS) - locul 1 (52 kg, U15), Marian Ivanoiu (LPS) - locul trei (36 kg, U15), Camelia Ivanovici (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U15), Robert Patru (LPS) - locul trei (57 kg, U15), Alexandra Ganea (CS Universitatea) - locul I la U15 (40 kg) si locul trei la U17 (40 kg), Theodora Bleaju (LPS) - locul I (48 kg, U17), Delia Ciobanu (LPS) - locul trei (63 kg, U17), Floriana Vacaru (CS Universitatea) - locul doi (70 kg, U17), Augustin Balan (CS Universitatea) - locul doi (55 kg, U23), Adrian Nicola (CS Universitatea) - locul I (90 kg, U23), Alexandru Margineanu (CS Universitatea) - locul doi (+100 kg, U23), Larisa Staicu (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U23) si Simona Balan (LPS) - locul 1 (70 kg, U23).
Ideea lui Alexandru Ciucu de a oferi servicii de croitorie doamnelor a venit in momentul in care sotiile clientilor lui Alexandru Ciucu au solicitat costume pe comanda cu croiuri si influente masculine. ... Despre asta este vorba si in noua colectie a lui Alexandru Ciucu.
google-analytics.com