Cautare

16581 de rezultate pentru "popescu alexandru director sga ilfov bucuresti" (6.69 secunde)
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
BUCURESTI. ... A cunoscut-o la Bucuresti la seratele literare. ... Se luase dupa publicitatea care se facea localitatii Kustenge in presa din Bucuresti: ... De la Bucuresti la Giurgiu Mihai Eminescu a mers cu trenul, apoi a luat vaporul pana la Cernavoda.
Caragiale Bucuresti. Carmen Stanescu s-a nascut la 29 iulie 1925, in Bucuresti. ... Caragiale din Bucuresti. ... Gina in Mitica Popescu (autor si regie Camil Petrescu, 1945); ... Ana in Omul cu martoaga de George Ciprian (regia Alexandru Finti, 1956);
Calin Popescu Tariceanu deplange moartea lui Andrei Alexandru Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca in dimineata zilei de 4 ianuarie s-a stins din viata fostul sau purtator de cuvant, Andrei Alexandru.
Sedinta Comitetului Director al Uniunii Scriitorilor din Romania din data de 22 ianuarie 2019 Marti, 22 ianuarie 2019, s-a reunit Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania. La sedinta au participat urmatorii membri ai Comitetului Director:
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Pe de o parte, nu-i rau, avand in vedere ca deciziile fostului lider Ion Popescu (demisionar din fruntea organizatiei judetene pentru ca nu mai rezista, dar si pentru ca cei de la centru i-au sugerat) tindeau sa se transforme in dictatura curata.
Nu mai putin de 24 de perchezitii au loc, la aceasta ora, la adrese din Bucuresti si Ilfov, pentru prinderea unor membri ai unei grupari acuzate de proxenetism si prostitutie cu barbati, intre care si minori. Printre cei vizati se numara un director OTV, Doru Iuga.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media.
Potrivit directorului ACN, Valentin Zeicu, urmeaza ca directiile din cadrul companiei sa fie reorganizate, in paralel cu infiintarea uneia noi - cea care se va ocupa de proiectul canalul Dunare-Marea Neagra-Bucuresti.
De ce nu am salvat-o pe Stela Popescu? ... Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Maritata in 2003 in fata consulului din New York, Udrea devine o femeie libera prin divortul de Dorin Cocos inregistrat la un notar in Bucuresti. ... Studenta saracuta venita de la Buzau a prins repede in Bucuresti gustul luxului si al banului.
In cursul anului 2011, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule din cadrul Politiei Capitalei, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au documentat activitatea unui grup infractional compus din 11 membri, cu preocupari pe linia comiterii de inselaciuni cu autoturisme de fabricatie straina, furate din Ungaria si comercializate in Bucuresti.
Producator ilegal de alcool prins In urma unui control inopinat, comisarii Garzii Financiare au descoperit recent in Bucuresti o societate care producea ilegal alcool etilic.
De exemplu, in Regiunea Sud-Vest Oltenia cifra de afaceri la comertul cu ridicata a fost in primele sase luni de 2,2 milioane RON, de aproape 14 ori mai putin decat Regiunea Bucuresti - Ilfov, care reprezinta 44,8% din totalul cifrei de afaceri in acest domeniu la nivel national.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
Conducerea Directiei de Cultura Vrancea sustine ca de la Mausoleul Marasti au fost furate si osemintele generalului Arthur Vaitoianu, declaratia venind la cateva zile dupa ce Directia a cerut Parchetului sa verifice daca osemintele maresalului Alexandru Averescu se mai afla in cripta de la Marasti.
google-analytics.com