Cautare

1834 de rezultate pentru "marian cojoc 2cprorector univ ovidius" (2.69 secunde)
univ.dr. Ionel Cojocariu si conf.univ.dr. Ilie Rusu. "Au fost selectate la expozitia de la Muzeul Municipal cele mai bune lucrari ale elevilor de clasa a IX-a de la clasa de arta a Colegiului Tehnic Stefan Banulescu.
si Literatura Romana a Univ. ... studii de filosofie, intrerupte, la Univ. din Bucuresti (197l-l973). Din 1970 este lector la Editura Albatros.
univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi a elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste 300 de lucrari stiintifice in tara si strainatate.
Univ. ... Univ. Dr. Calin Giurcaneanu, Medic primar Dermatovenerolog, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Bucuresti. Asocierea celor doua substanțe, clorura de benzalconiu si clorhexidina, se exprima prin actiune sinergica si complementara, ca agent antimicrobian in infectiile bacteriene, fungice si virale ale pielii si mucoaselor.
De aceea, pe termen lung, cele mai bune rezultate in sanatatea publica ar fi obtinute daca cei mici ar fi convinsi ca e mai bine pentru ei sa manance strugure, decat ciocolata", a declarat lector univ. ... Univ.
Conferinta a reunit pentru prima data peste 150 de participanti, personalitati ale mediului academic, medici, psihologi, pedagogi, reprezentanti ONG, ai directiilor de protectie a copilului, jurnalisti. Conferinta a fost organizata de Societatea Academica a Stiintelor Comportamentale din Romania (SASCR), condusa de lector univ. ... univ dr.
Univ. ... Univ. Dumitru Bortun â€" Presedintele juriului de onoare al Societatii Romane de Relatii Publice, Facultatea de Comunicare SNSPA, Asociatia Romana de Relatii Publice Dr.
Univ. ... univ. dr. Ioan Scurtu vorbeste despre implicatiile Primului Razboi Mondial, de la a carui declansare s-a implinit un secol in 2014, si despre rolul istoriei si istoricilor in societatea actuala.
Univ. Dr. Ioan Lascar, personalitate de referinta a chirurgiei contemporane. "Un cost mediu pentru un pacient ars grav se situeaza de la cateva sute de mii de euro pana la un milion de euro.
Un produs farmaceutic, fie el medicament, supliment alimentar sau dispozitiv, trebuie recomandat de specialisti si nu de firmele de publicitate, a declarat Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, presedintele APC Romania.
univ. ... Univ. Dr. Ion Schileru â€" Departamentul de Business, Stiintele Consumatorului si Managementul Calitatii, ASE Bucuresti: Pentru vopsirea oualor, multi consumatori se aprovizioneaza cu substante chimice improprii pentru vopsirea acestora, dar care dau culori impresionant de vii, incomparabil mai atractive decat culorile din surse naturale:
carte, produse multimedia, reviste, cursuri/traininguri - Wellness si Spa - Arta decorativa - Artizanat - Bijuterii si Ornamente exotice Alti profesionisti care au participat la precedentele editii: - Doru Bem - trainer - Dimitria Puchiu - terapeut, medium, scriitor - Mihaela Sirbu - lector univ. ... univ.
Prof.univ.dr. Dorin Sarafoleanu: Amintiri si reflectii Sase decenii pe drumul lui Hipocrat Reputat specialist otorinolaringolog, profesorul Dorin Sarafoleanu desfasoara de peste sase decenii o activitate stiintifica si practica care il inscrie in elita medicinei romanesti.
REZUMAT | Dinamo - Univ. Craiova 1-6. Umilitor, jenant, penibil. Portarul lui Dinamo, rusine maxima Liga 1, etapa a 25-a Marcatori:
REZUMAT | Univ. Craiova - FCU Craiova 2-0. Reghe a castigat razboiul Baniei Liga 1 / Sezon 2021 - 2022 Etapa a 26-a Marcatori:
Conference League, play-off Univ. Craiova - Hapoel Beer Sheva 1-1 Au marcat: Ivan 74 pen. / Hatuel 70 Echipele de start:
Darren Hick, profesor la Univ. ... Antony Aumann, de la Univ. Fordham, a prins alti doi studenti in acelasi mod.
Farul - Univ. Craiova 2-1 Superliga, etapa a 24-a Au marcat: Ad. Mazilu '7, Larie '35 (pen.) / Nistor '59
Univ. Craiova - FCSB 0-1. Final incendiar. Mamut a marcat pentru echipa lui Becali Etapa 8 / Play-off Liga 1 / Sezon 2021-2022 Marcatori:
Univ. Craiova - FC Botosani 1-0 Superliga, etapa a 7 a SU Craiova: Lazar - Mitrea, Gaman, Papp - Capatina, Screciu, Nistor, Bancu - Vina, Markovic, Baiaram Rezerve:
google-analytics.com