Cautare

16307 de rezultate pentru "cat la suta au" (7.01 secunde)
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, liderul Partidului National Liberal, Crin Antonescu, ar castiga primul tur cu 33,8 la suta din sufragii, arata un sondaj realizat de Grupul de Studii Sociale (GSS), la comanda PNL, informeaza Realitatea TV.
Numarul exact al automobilelor din judetul Dolj care functioneaza cu GPL este aproape imposibil de obtinut, pentru ca nici o institutie nu detine o evidenta a acestora, insa intreprinzatorii care comercializeaza instalatii GPL spun ca, in cazul masinilor pe benzina din Dolj, peste 40 la suta au fost trecute pe GPL in ultimii ani.
Productia industriala ca serie bruta a fost si ea in scadere pe ansamblul anului 2009, comparativ cu anul precedent, cu 5,5 la suta, in timp ce productia industriala, ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 5,7 la suta, releva datele provizorii, publicate vineri de Institutul National de Statistica.
BNR a urcat prognoza de inflatie pentru 2010 de la 2,6 la suta la 3,5 la suta si estimeaza pentru 2011 o rata a inflatiei de 2,7 la suta.
Sorin Rosca Stanescu) USL pleaca in campania electorala cu obiectivul de a obtine, in final, 64 la suta dintre mandatele din viitorul Parlament. Acest procent poate fi obtinut, este adevarat, cu un rezultat general de circa 56 la suta la iesirea din urne.
Noile rezultate ale observatiilor facute de telescopul spatial Kepler al NASA, comunicate la inceputul lunii noiembrie 2013, schimba perspectiva pe care o avem in acest sens asupra vecinatatii noastre stelare.
Cel putin, aparent, PDL a pierdut initiativa in momentul in care PSD, PNL si PC s-au constituit intr-o alianta care are posibilitatea de a castiga peste 50 la suta din voturi. ... Construind, la randul sau, o alianta.
Sorin Rosca Stanescu ) Nu s-au terminat bine alegerile locale si iata ca USL declanseaza, in forta, ofensiva pentru alegerile parlamentare. ... Si ma mai astept ca acestia sa fie desemnati cat mai curand.
Obiceiul lui de a rama dupa radacini ajuta la afanarea solului, iar faptul ca este omnivor (mananca orice) il face usor de hranit cu toate resturile menajere.
Indicele preturilor de consum in luna decembrie a anului trecut fata de noiembrie este 100,53 la suta, in usoara crestere fata de cel din noiembrie, cand a fost de 100,52 la suta, potrivit datelor prezentate miercuri de Institutul National de Statistica.
Legislatia cu privire la minoritati este respectata in 80% din localitatile unde acestea reprezinta peste 20% din populatie, situatia fiind "ingrijoratoare" acolo unde minoritarii sunt sub acest procent, conform unui studiu al Centrului de Cercetare a Relatiilor Interetnice facut public ieri.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri ca in interiorul PDL a inceput lupta pentru putere, rezultatul alegerilor fiind motivul schimbarii "la varf" a conducerii formatiunii. ... Se pare ca presedintele Traian Basescu doreste sa foloseasca esecul alegerilor pentru a schimba la varf conducerea PDL.
PDL a obtinut 46,88% din voturile exprimate de romanii din diaspora, pentru Senat, fiind urmat de PNL, cu 23,35% ti PSD+PC, cu 13,19%, in timp ce la Camera Deputatilor, PDL a obtinut 46,6%, PNL- 20,45% iar PSD+PC- 14,82%, dupa numararea a 93,21% din voturi.
Suta la suta ca nu vom vota legea privind votul prin corespondenta Parlamentarii UDMR nu vor vota pentru legea votului prin corespondenta, pentru ca nu ofera suficiente garantii privind corectitudinea acestui sistem, a anuntat, Luni, liderul de grup al deputatilor Uniunii, Mate Andras.
La Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au fost tranzactionate joi aproape 72 milioane actiuni, valoarea totala a celor 5.420 tranzactii ridicandu-se la 27.364.484,41 RON, respectiv 7,683 milioane euro sau 9,286 milioane USD.
Mai exact potrivit investigatiei, efectuata in perioada 16 ianuarie - 28 februarie 2006, la care au raspuns 1803 persoane, 54 la suta dintre votanti au optat pentru un credit ipotecar/imobiliar (973 persoane).
Produsul Intern Brut (PIB()va creste cu 6,5 la suta in 2008 si cu 6,1 la suta in 2009, potrivit Comisiei Nationale de Prognoza (CNP), estimarile mentinandu-se pentru urmatorii sase ani.
Aproape jumatate dintre romani nu si-au schimbat locul de munca in ultimii trei ani, a aratat un sondaj realizat de e.Jobs.Numai unu la suta dintre respondentii studiului si-au schimbat angajatorul de sase ori in acest interval de timp.In ultimii trei ani, 15 la suta dintre romani s-au mutat de la locul de munca o data, 16 la suta au schimbat angajatorul de doua ori si 12 la suta de trei ori.
google-analytics.com