Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet" (4.08 secunde)
Sorin Botar, seful de cabinet al prim-secretarului Ion Savu, a disparut din sediul fostului Comitet Judetean de Partid Alba in noaptea de 23 spre 24 decembrie 1989.
PSD a criticat aspru modul in care actualul Cabinet gestioneaza problemele din agricultura, sanatate, finante, educatie si protectia mediului, aratand ca alcatuirea unui nou Executiv este solutia pentru aderarea cu succes la UE.
O alta personalitate evocata in acelasi grupaj este si John Podesta, fost sef de cabinet al presedintelui Bill Clinton si fost consilier al lui Barack Obama.
Mihaita Novac, in varsta de 44 de ani, ataca femei pe strada si se dadea medic, ba chiar avea un fals cabinet.
A doua candidatura este cea a lui Adrian Mocanu, consilier al ministrului administratiei si internelor, Vasile Blaga, iar al treilea candidat este Oana Dinca, sefa de cabinet a prefectului de Dolj, ea fiind sustinuta de ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Omul intrase de pe strada in spital, pe sectie, la mine in cabinet, fara niciun fel de control, de nicio forma.
isi amenajase un cabinet medical. - Apartamentul avea, spre norocul nostru, doua intrari, una inspre Cismigiu (Schitu Magureanu, daca nu ma insel) si cealalta din strada Cobalcescu nr.
Investirea in functie a lui Bogdan Pascu a fost posibila ca urmare a retragerii din Cabinet a lui Gheorghe Copos si a retragerii nominalizarii lideru-lui PC, Dan Voiculescu, dupa ce CNSAS l-a declarat colaborator al Politiei Politice comuniste.
Reprezentantul conservatorilor a conchis ca partidul sau sustine o asemenea restructurare si crede ca aceasta ar putea fi "o formula mai eficienta pentru cabinet".
Boc a pledat din nou pentru un Cabinet format din 15-17 ministri cu portofoliu. (N. Nicolae)
Vreau ca exemplul personal sa serveasca tuturor colegilor de Cabinet, pentru a trece peste considerente de ordin subiectiv si a continua restructurarea prin descentralizare", a spus Tariceanu.
Au venit la mine in cabinet si au cerut sa treaca in PNL. Pe unii nici nu am vrut sa-i primesc, iar cu ceilalti am vorbit ca sa vad ce au in cap si trebuie sa recunosc ca am ramas dezamagit".
Am mai avut, tot la Galati, o problemaa, cind asistenta mea de cabinet de atunci, care lucrase in Libia, cu contract, mergea tot timpul in Occident, pentru caa avea dolari.
"Cabinetul parlamentar va fi relocat pentru ca in aceasta perioada activitatea partidului este la fel de importanta precum cea a unui cabinet parlamentar", a declarat deputatul Mihai Voicu.
Greu in prefectura ii este si vecinului sau de cabinet, subprefectul Nicolaie Giurgiteanu. "Munca in administratie este foarte grea si nu ma asteptam atunci cand am venit in prefectura sa fie atat de dificil.
Alexandru Boer este director de cabinet al lui Vasile Blaga din ianuarie 2005. Boer este nascut la 9 aprilie 1974 la Brasov.
236/2006 care permite autoritatilor locale sa vanda medicilor spatiile in care isi desfasoara activitatea, comisia constituita de Consiliul Judetean Dolj in acest scop nu a vandut nici pana acum vreun cabinet medical aflat in proprietatea institutiei.
Seful de cabinet al primarului Antonie Solomon a facut trimitere la prevederea potrivit careia unul dintre membrii CA-ului trebuie sa fie reprezentant al consiliului local (Legea nr.
Fiecare dintre ei va avea un cabinet parlamentar in noul sediu, unde vor sustine audiente in randul populatiei. Pana la ora actuala, unicul partid care a reusit sa ii convinga pe alesii constanteni sa asculte plangerile mangaliotilor a fost PNL-ul.
Daca propunerile vor fi validate de presedintele Traian Basescu, PNL va avea zece ministri in cabinet, PD va avea noua, iar UDMR va ramane cu patru ministri.
google-analytics.com