Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (3.35 secunde)
"Cand am fugit de acasa, am dormit in cimitir" Cantaretul de muzica populara Radu Ille a povestit la emisiunea "Rai da‘ buni", de la Antena 2, despre o perioada mai putin placuta din viata lui.
Antena 3 : Nu au auzit niciodata despre Adam si Eva. 3 din 10 copii, ignoranti cu privire la continutul Bibliei Un studiu recent prezentat de BBC News arata ca povestile din Biblie sunt un mister atat pentru foarte multi copii, dar si pentru parintii lor.
"Cand m-am vazut intr-o fotografie la plaja, mi-am spus eu mie ca asta e nesimtire", dezvaluie la Antena Stars, invitata Oanei Turcu, care vorbeste deschis si despre interventiile estetice la care ar apela in viitor.
S-au inteles cu Antena 1, insa proiectul avea sa moara in fasa, sefii din Baneasa realizand ca nu isi permit din punct de vedere financiar aceasta investitie.
"Disparitia PSD-ului este un lucru periculos pentru tara", a declarat Ion Iliescu la Antena 3. "PSD-ul este principalul partid al Opozitiei", iar "disparitia lui ar crea un gol, care se va umple cu extremism si demagogie periculoasa", a adaugat acesta, facand evident referire la PRM.
Mi se pare romantic si frumos si ne-am petrecut asa doua zile, pe fuga, la Praga", a declarat aceasta la televiziunea Antena Stars.
Matinalul de la Antena 1 implineste marti, 8 august, varsta de 37 de ani. Lidia Buble, iubita realizatorului TV, i-a tranmsis acestuia un mesaj emotionant pe reteaua de socializare.
De multe ori m-am simtit barbatul in relatie, ca eu detin fraiele si cred ca mi-am si dorit asta, dar nu e neaparat ce trebuie. Cred ca fiecare trebuie sa ramana in rolul lui initial", a declarat Andreea Berecleanu, la Antena Stars.
S-au adresat femeilor intr-o slava arhaica invitandu-le sa vina pe "planeta" lor, aratandu-le in tufisurile de alaturi un "butoi" argintiu, cu o antena in varf.
Dupa 9 ani de relatie nu a fost o decizie luata la suparare, ne-am simtit extraordinar impreuna indiferent de ce ar zice unii" a spus Cristi Boureanu la Antena 1.
Avocatul Gheorghita Mateut a declarat, marti, la Antena 3, ca "ticluirea de probe mincinoase inseamna prezentarea de fapte si de imprejurari care sunt contrare realitatii si prin intermediul carora s-a urmarit influentarea unor decizii ale organelor judiciare in sensul invinuirii unei persoane nevinovate".
Pe langa emisiunea pe care o prezinta la Antena 1, Mirela Boureanu este solista vocala la Teatrul de Revista "Constantin Tanase".
Creierul, ca o antena mare, concentreaza toata informatia si cu ajutorul unor mecanisme si a sistemului endocrin transforma leptonii in bioparticule de marime 10e-9 si le repartizeaza tuturor sistemelor, organelor, celulelor corpului fizic prin anumite canale si centre energetice mentinand functia normala a organismului.
Nu este exclus ca, in aceste conditii, atacurile conservatoare- liberale impotriva democratilor si in special asupra lui Basescu (geniul din umbra al PD-ului) sa se inteteasca prin intermediul principalului capital de partid al lui Voiculescu, televiziunea Antena 1.
Acelasi discurs l-a avut si intr-un interviu, in 2015, dat postului Antena 3, nu mi-e rusine ca sunt in inchisoare nevinovat.
Antena 3 informeaza: Ce sa faci in sezonul sarbatorilor Sezonul sarbatorilor! Google celebreaza Sezonul sarbatorilor! cu un Doodle special dedicat acestei perioade.
Deasupra se vedea o antena. Un zumzet usor si nava a zburat pe deasupra Oltului. A inceput sa se albeasca si s-a pierdut in zare.
Este foarte interesant de vazut acum pana unde poate merge vitejia autoritatilor si de unde va incepe Voiculescu sa dea cu Antena in stanga si-n dreapta, pentru a-si apara soia de "daunatori".
E atat de meschina incat mi-e si rusine s-o spun, dar o spun", s-a prostit putin mogulul, dupa care a dezvaluit faptul ca Dinescu ii poarta pica pentru 8000 de dolari, bani pe care nu a fost de acord sa-i faca dea de pomana poetului, in perioada in care acesta lucra la Antena 1.
Atunci, o parte din reprezentantii din teritoriu a partidului- antena, printre care si deputatul constantean Andrian Mihei, l-a atentionat pe Voiculescu asupra faptului ca nu el decide soarta PC.
google-analytics.com