Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (6.98 secunde)
Antena 3 a sarit pe Kovesi, deoarece i-au lipit pe frunte eticheta de mare basista. ... liberalii si Antena 3 n-au avut nimic cu Tiberiu Nitu de pilda, desi acesta a fost prim-adjunctul lui Kovesi patru ani, adica mana dreapta a "basistei" cu pricina.
Rezultatele care apar pe internet au fost prezentate in editia de joi a emisiunii Subiectiv, la Antena 3. Iata, mai jos, cateva exemple in acest sens:
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
La aia cu Udrea nu m-am uitat nici macar un minut, mi-a luat ochii Klaus Johannis la Antena 3. ... Scria Ciutacu candva, ca nu era nimic fara Antena 3 care a propulsat-o si ca orice-ar face ea, tot tarana ii curge din buletin.
La aia cu Udrea nu m-am uitat nici macar un minut, mi-a luat ochii Klaus Johannis la Antena 3. ... Scria Ciutacu candva, ca nu era nimic fara Antena 3 care a propulsat-o si ca orice-ar face ea, tot tarana ii curge din buletin.
Antena 3 ofera romanilor cel mai mare drapel din LUME. ... "Sa FIM ROMANI si sa ne mandrim cu acest lucru" Ne mai despart doar cateva ore de momentul in care Antena 3 sifabricadesteaguri.eu vor oferi romanilor cel mai mare steag din lume.
Antena 3 face astazi recapitularea dosarelor care ii dau fiori reci lui Basescu. ... Primul avertisment primit de la Consiliu a fost in 2007 dupa ce jignit o jurnalista de la Antena 3.
Daca nu era asa, nu mai cerea cetatenia - Curtea de Apel a decis ca Antena 1 si Antena 3 sa plateasca 5 milioane lei catre RDS/RCS ca despagubiri pentru denigrare - Noul ministru de Externe Aurescu a si facut o vizita la Chisinau, unde a discutat cu liderii partidelor castigatoare in alegeri - Monica Macovei nu are suficienta incredere in Johannis, asa incat va fonda partidul Altfel, care sa-i puna in practica ideile cu care a luat 4% din voturi la prezidentiale - Basescu a oferit, la Cotroceni, ultima receptie dedicata Zilei Nationale din mandatele sale, invitand peste 2000 de oameni care s-au cam calcat in picioare.
In cadrul televiziunilor Antena 1, B1 TV si TVR, a condus departamentele de stiri locale, indrumand profesional si studiourile locale (la Antena 1) si regionale (la TVR).
Institutul considera ca printr-o afirmatie facuta miercuri seara, la Antena 3, Munteanu a deformat sensul si continutul Legii 217/2015.
Iar Voiculescu, evident, si-ar fi crescut nepotii linistit pe genunchi si ar fi facut ce vroia el in continuare la Antena 3, s-ar fi jucat cu ea cum se joaca matele cu motoceii la stalpul hornului, in loc sa-i fie preluata de baietii cu ochii albastri si sa se joace ei cum vor gradele lor cu ea.
Evenimentul care este considerat fatidic, dar nu a fost, de fapt, al vizitei lui Mircea Geoana la Vintu a avut loc cu o zi inainte de dezbatere, dupa o vizita la Iasi, care a fost de mare succes, si dupa emisiunea lui Mihai Gadea, o emisiunea reusita la Antena 3, urmand ca a doua zi sa se desfasoare marea dezbatere a alegerilor prezidentiale din 2009, negociata cu staff-urile de campanie, a explicat Cozmin Gusa.
Imediat dupa postarea pe site-ul cotidianului, stirea a fost preluata de Antena 3, televiziune care mi-a solicitat o interventie telefonica pentru a transmite informatiile pe care le detineam la acel moment.
Bagati mare Gadea, Badea, Zamfir si restul clicii de la Antena 3.
Irina Constantin) Alexandru Ganci a vorbit, la Antena 3, in emisiunea Conspiratii, despre alimentele care ne afecteaza inteligenta. Intrebat despre factorii care intervin in formarea unei populatii cu nivel scazut de inteligenta, Alexandru Ganci a raspuns, in emisiunea Conspiratii de la Antena 3:
Vedeta Antena 3 a anunțat ca este insarcinata de 1 Martie, vestea venind pe pagina retelei sociale Instagram.
Leonard Miron, in varsta de 50 de ani, a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, insa abia acum a avut curajul sa vorbeasca despre perioada grea prin care trece, intr-o emisiune de la Antena Stars. ... Soiul rau nu piere!, a declarat Leonard Miron la Antena Stars.
www.antena.ro informeaza: Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, cele cinci semne din palma care arata ca vei fi bogat.
Tin minte ca inainte de campania electorala vreo trei parlamentari au fost de acord sa traiasca doar cu salariul minim pe economie o luna de zile sub supravegherea reporterilor de la Antena 1.
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul. ... Tot ceea ce a venit dupa a dovedit ca scepticismul meu de la Antena 1 n-a fost o exagerare.
google-analytics.com