Cautare

7685 de rezultate pentru "turg piata taraneasco si mesteri" (2.88 secunde)
Daca la prima editie a targului de toamna produsele alimentare erau expuse in corturi militare, in acest an directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare va amenaja in Piata Centrala 10 casute din lemn, special decorate pentru Ziua Recoltei.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! la Muzeul National al Taranului Roman In perioada 25 - 27 iulie, intre orele 10 si 18, e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman!
10.00 - 18, 00 Intrarea libera Va asteptam la sfarsit de martie, la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... De vineri pana duminica, intre orele 10.00-18.00, sunteti asteptati intr-o lume aparte, cu produse traditionale, mesteri populari, artizani si colectionari.
In preajma vacantei de 1 mai va asteptam la "Targul Sarbatoreste romaneste" organizat de Piata Taraneasca in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. ... Puteti degusta si targui:
Piata Taraneasca organizeaza de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... targoveti si artizani, mesteri si negustori cu: dulciuri si podoabe, obiecte vechi si ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici. Vor fi prezenti, cu multe si felurite mestereli:
In plina vacanta de vara va asteptam cu mic cu mare la "Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!" organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos. ... Puteti degusta si targui:
Policolor sustine cu materiale renovarea caselor si obiectivelor publice din trei comune, trei orase, pictarea unei noi locomotive pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national, un centru cultural.
S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, marti seara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul Vechi.
Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei. ... Chiar si departe de tarm. Parintii erau intr-o croaziera pe mare si, cine stie cum, m-am nascut la 7 luni.
Comerciantii de produse industriale mutati din Piata nr.1 in Piata de Vechituri se pling ca sint in pragul falimentului, vinzarile scazind dramatic in acest an.
Mugur Isarescu a explicat ca este destul de dificil în a se face o distinctie clara între „hot money“, plasati pe termen scurt de investitori, si investitiile pe termen lung.
Decizia BNR de a majora rata dobânzii de politica monetara de la 7,5 la 8% pe an ar putea duce la o scadere, în timp, a tranzactiilor imobiliare si chiar la o stagnare a preturilor din domeniul imobiliar.
Decizia BNR de a majora rata dobânzii de politica monetara de la 7,5 la 8% pe an ar putea duce la o scadere, în timp, a tranzactiilor imobiliare si chiar la o stagnare a preturilor din domeniul imobiliar.
Preturile produselor alimentare vor inregistra pe piata romaneasca o crestere peste rata devalorizarii monedei nationale, in maxim o luna si jumatate, a declarat, pentru ROMPRES, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.
giratoriul de la Consul trebuia musai semaforizat, fiindca este o mare piata urbana.
plimba pe toate strazile din centrul vechi si sa isi parcheze masinile in prima parcare park&ride din Capitala.
google-analytics.com