Cautare

176 de rezultate pentru "terasa" (4.12 secunde)
- Pasha by Noah, terasa pe acoperis, este unul din locurile mele preferate din tot orasul. Terasa situata pe o cladire din zona Tineretului, ofera o atmosfera intima prin decorurile orientale, muzica in stil Buddha Bar, canapele acoperite, balansoare, perne pufoase, lampioane, culori vii aranjate cu bun gust.
DESCHIS Gastrobar este o terasa din Bucuresti, construita pe acoperisul fostei Fabrici de Bumbac (Splaiul Unirii 160). Terasa a fost inaugurata in vara anului 2015 cu o petrecere din care nu au lipsit baloane cu heliu inaltate spre cer.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Le construim pe terasa hidroizolata, care isi pierde aceasta calitate si devine o simpla platforma pe care se mai ridica un nivel. ... Pentru ca sa-mi instrainez cota indiviza de pe terasa pe care se face mansarda inseamna, dupa lege, sa-mi instrainez si proprietatea principala.
De asemenea, sunt in curs de finalizare procedurile de achizitii pentru al doilea pachet, de 22 de echipamente de udare, pentru utilizatorii din sistemele de irigatii Sadova-Corabia si Terasa Nicoresti, care au indeplinit criteriile de eligibilitate.
Candva un restaurant cu terasa apreciat - astazi ruine (Autor: Pirloaga Marian) Restaurantul-terasa apartinand bine cunoscutului calarasean Marian Ceacarescu a ramas in memoria multora drept un loc unde te puteai distra la o bere sau servi o mancare ieftina si foarte buna.
Miercuri 12 noiembrie 2014, orele 13:00, pe terasa "Morgan La Dud" are loc lansarea albumului Tempo de amor - Gabriela Costa / Alex Man. ... Concertul de lansare a albumului este programat joi 13 Noiembrie, orele 19:30, pe terasa "Morgan La Dud".
Toata tensiunea de la nivelul conducerii ITM Constanta porneste insa de la doua controale efectuate la o terasa din Eforie, apartinand SC Mitu SRL. ... "Eu am declarat deja ca s-a facut referire, in contextul controalelor la terasa apartinand SC Mitu SRL, si la domnul Gigi Chiru.
Terasa din Eforie Nord e spaima reprezentantilor Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Constanta, care au descoperit aici mancare stricata, continua sa confirme cele relatate deja de cotidianul "Replica".
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Totodata, Motreanu a semnat ieri contractele pentru executarea lucrarilor de reabilitare a sistemului de irigatii Sadova-Corabia, aflat pe o suprafata de 40.000 de hectare si, Terasa Nicoresti Tecuci, de 10.000 de hectare.
Astfel, in urma unui control efectuat, ieri, de catre inspectorii de munca de la Inspectoratul Teritoral de Munca Constanta, au fost constatate mai multe nereguli la terasa "Cuptorul cu placinte". ... Mai mult decat atat, am gasit si un minor, care lucra pe terasa.
Mai mult decat atat, in ziua controlului, toti cei 13 angajati, care erau pe terasa, la vederea inspectorilor de munca au dat bir cu fugitii.
De astazi si pana pe 15 iulie, terasa Promenada va fi rezervata microbistilor care vor putea trai emotia stadionului urmarind, in aer liber, la inaltime, Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018.
Azi aici se afla un hotel modern, cu restaurant, bar, terasa, plaja, sezlonguri, gratar. ... Sezonul estival ofera si posibilitatea petrecerii pe plaja amenajata existenta la Complexul Albatros Podul 4 unde, intr-o ambianta distinsa, va puteti bronza si scalda in apele Borcei, avand la dispozitie bar, sezlonguri, gratar, terasa.
Nu de putine ori am vrut sa renunt la sucul de pe terasa in favoarea unuia la iarba verde sau pe o plaja insorita si chiar am facut acest lucru, dar de fiecare data am plecat acasa cu un gust amar.
Suntem cazati la Hotel "Astra" din Mangalia si, pentru ca nu avem masa inclusa in pretul camerei, am vrut sa mancam la o terasa de pe faleza. ... A trebuit sa ma plimb pe toata plaja sa gasesc o terasa sa iau ceva.
- Cate nopti nu petrecusera, ei doi, pe terasa, singuri, Maitreyi la picioarele batranului, ascultandu-l, mangaiata pe par! ... A lesinat atunci, pe terasa.
Tolo - Hotel Polydor in spate Ne-am cazat la etajul doi iar celelalte doua familii, care au optat pentru apartament, au fost cazate la parter, avand parte de o terasa uriasa, unde puteai juca fotbal lejer.
Pe portiunea de teren ingradita de Mischie se afla un foisor, o parte din paraul ce trece prin zona, o terasa cu mese si scaune, precum si o cabina telefonica. ... a luat foisorul, terasa, chiar si cabina telefonica.
google-analytics.com