Cautare

226 de rezultate pentru "salonul" (3.81 secunde)
Ford B-Max a fost surprins in timp ce era pregatit pentru debutul mondial, la Salonul Auto de la Geneva. Dupa cum se poate observa si in fotografie, B-Max preia fidel designul lui Ford Grand C-Max si pare o copie de dimensiuni mai mici a acestuia.
BMW seria 1 M coupe modificat de AC Schnitzer vine la Salonul de la Frankfurt. Tunerul german a dezvoltat un kit de caroserie cu elemente din fibra de carbon plus o remapare a electronicii motorului.
vor fi expuse la Salonul Auto de la Geneva in luna martie. ... Potrivit acelorasi surse oficiale, cateva dintre masinile care se produc in aceste saptamani la Craiova vor fi expuse la Salonul Auto de la Geneva in luna martie.
Istoria Ford la Craiova 12 septembrie 2007- AVAS semneaza cu Ford, la Salonul Auto de la Frankfurt, preluarea Automobile Craiova. ... 6 martie 2012 - a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva primul Ford oltenesc, Ford B-Max care a intrat ieri in productia de serie.
Astazi si-a deschis portile la Bucuresti Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012 (SAB&Accesorii 2012), cel mai spectaculos eveniment auto al anului, care va inregistra peste 19 premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Paris.
Situat pe Strada Stirbei Voda 53-55, Bucuresti, salonul reuneste o echipa formata din noua specialisti de beautyprintre care ii enumeram pe:
Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfecta pentru a prezenta publicului larg evolutiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atragatoare, pastrand atributul care le-a atras preferintele clientilor de pretutindeni, si anume cel mai bun raport pret/prestatii.
Miercuri, 13.03.2013, la salonul Shades Beauty Lounge din Dorobanti a avut loc un eveniment destinat sa schimbe in bine viata unor femei din categorii sociale defavorizate.
- Salonul din Primaverii este cea mai noua locatie a centrului de evenimente Jubile The Ballroom, care beneficiaza in total de 5 sali de evenimente, pozitionatate in zone cheie ale Bucurestiului:
In ultima perioada s-au produs multe schimbari la salonul Shades Beauty Lounge,dar scopul a ramas acelasi si anume sa oferim clientelor noastre servicii complete de infrumusetare.
Cu aceasta ocazie, vedeta a lansat oficial salonul Hello Beauty (Sos. ... Salonul Hello Beauty, Samsonite, Bristot, Moet & Chandon, Vittel, Perrier, Peroni, Reinert, Pretty Girl, Hispanitas, TopLine.
EXPOZITIE - SALONUL DE PRIMAVARA - CALARASI, 2016 Peste 40 de artisti plastici, din mai multe puncte ale Romaniei si-au dat intalnire la Calarasi!
Iti propunem o singura locatie pentru servicii de frumusete oferite de salonul Beauty Zone si shopping personalizat in concept store Etajul Designerilor Romani.
Aflat la a III-a editie, Salonul Florilor, curatoriat de criticul de arta Ana Amelia Dinca, va prezinta pe simeze o tema in deplin acord cu anotimpul in care ne aflam.
Artistul a participat recent la Salonul Anual de Caricatura, editia a II-a, organizat la Muzeul Municipal Calarasi, alaturi de artisti calaraseni, precum:
Luna septembrie a debutat la Muzeul Dunarii de Jos cu Salonul de Toamna dedicat picturii si graficii contemporane. Pe simeze au expus o serie de artisti plastici din diferite orase, dar si din Gran Canaria.
Progresului, 4, pentru a deschide impreuna SALONUL DE PRIMAVARA 2019 Artisti plastici din Calarasi, Slobozia, Bucuresti, vor fi prezenti pe simeze cu o serie de lucrari, reprezentand ultimele compozitii, iesite de sub incidenta sevaletului.
4, vernisajul expozitiei la Salonul Anual de Acuarela, editia a III-a. Expozitia cuprinde lucrari realizate in tehnica acuarelei, tematica fiind la libera alegere a fiecarui artist care doreste sa-si expuna creatia in spatiile Muzeului Dunarii de Jos.
- Esteticiana mea preferata se afla tot la salonul din Ploiesti unde sunt imagine de opt ani. ... - Stilistul meu preferat se afla tot la salonul Henri Studio.
targul national al mierii - Salonul eco - apicultura, ce se desfasoara pana la 10 aprilie inclusiv. ... Avem si cosmetice pe baza de produse apicole, care sunt la Salonul eco - apicultura, produse certificate, tot in cadrul targului.
google-analytics.com