Cautare

127 de rezultate pentru "rita muresan" (3.60 secunde)
Cartea a aparut in Romania la Editura Adevar divin. La eveniment au participat si creatoarea de moda Rita Muresan si Roxana Iliescu (a moderat evenimentul).
Conferintele evenimentului vor fi sustinute, printre altii, de Rita Muresan, Alexandru Culcea (Mare Maestru Vindecator), Andra Ivanov (practician vindecare reconectiva, mentor), Maestrul Sri Vasudeva, Cristian Alexandru (trainer, profesor), Dana Simona Margarit (formator, technician si nutritionist), Camelia Paduraru (Trainer NLP) sau Oreste si Doru Bem.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Alaturi de Pusa Hack si fiica ei, Emily Hack, pasionata si ea de obiecte de mobilier, au participat la eveniment Ligia Pop, Izabela Panescu, Carmen Negoita, Kamara de la Alb si Negru si Rita Muresan.
clarificari din perspectiva mesajului Graalului - 15:30 - 16:30 - SALA B - Rita Andreea Muresan: Legile Universului, 2019 anul in care ne acordam cu Universul/Divinitatea - 16:00 - 17:00 - SALA A - Stelian si Gigi Chivu:
Localnicii din Mihail Kogalniceanu pot rasufla usurati, caci primarul lor, Valer Iosif Muresan stie cum sa se ingrijeasca atat de oras, dar mai ales de aeroportul din apropiere, fiind absolvent al Academiei de Aviatie, si practicandu-si profesia de pilot militar ani buni.
Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mircea Muresan, a afirmat ca ministrul Mihail Hardau nu a semnat niciun document de colaborare cu fosta Securitate.
Motiunile lui Victor Ciorbea si Avram Muresan pentru candidatura la functia de presedinte al PN¥CD la congresul care va avea loc duminica au fost respinse de conducerea partidului, din "motive de neindeplinire a conditiilor minimale de sprijin politic".
Contracandidatii sai, ßerban Radulescu si Ioan Avram Muresan, au obtinut 194, respectiv 110 voturi. ... Initial, conducerea partidului a respins candidatura fostului ministru Ioan Avram Muresan, insa acesta a contestat decizia, iar Comitetul National de Conducere (CNC) a decis sambata sa fie acceptat.
Liderul filialei PSD si primarul comunei Mihail Kogalniceanu, Valer Iosif Muresan, a declarat ca, desi au mai existat si unele divergente, pana la urma interesele majore ale localitatii au fost votate de ambele partide.
Multumit de primul mandat este si Valer Iosif Muresan din localitatea Mihail Kogalniceanu, care este la al doilea mandat. ... Nu am reusit, din pacate, sa fac o sala de sport, cu toate ca proiectul a fost deja depus", a mentionat Valer Iosif Muresan.
Sever Muresan. ... Cunoscut ca actorul principal al falimentarii primei mari bsnci private romanesti, Dacia Felix, Sever Muresan a fscut inchisoare in Romania si in Franta.
Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti seara, ca regreta faptul ca echipa ardeleana a pierdut meciul cu Manchester United, scor 1-2, in Liga Campionilor, apreciind ca rezultatul ar fi putut fi altul daca Pantelis Kapetanos si Modou Sougou nu s-ar fi accidentat.
Robert Muresan (Superbike 1000), Ionel Pascota (Supersport 600), Adrian Liviu Petrovici (Debutanti 600), Iuliu Mihai (Debutanti 1000), Razvan Mates (125 SP/moto 3 & Juniori I+85).
De cealalta parte, Robby Muresan se impune fara drept de apel in fata bulgarului Martin Choy la clasa Superbike 1000, dupa o lupta frumoasa in care cei doi s-au depasit altfernativ.
Pasionat de fotbal inca de mic, Sorin Muresan a mers la pe terenul de fotbal din Catcau, unde prietenii lui s-au intalnit pentru a disputa un meci.. ... Sorin Muresan a evoluat la mai multe echipe de fotbal din liga a 5 a, din judetul Cluj.
- Editia aniversara Art Safari Bucuresti marcheaza premiere importante pentru arta romaneasca, printre care un pavilion expozitional de arhitectura contemporana la standarde internationale, demn de a gazdui valori universal, precum Brancusi, Cantor, Ghenie, Muresan etc.
Video-ul piesei Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan - DoP), producție video Loops Production.
Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la proiectul "Practica in intreprindere simulata" - POSDRU/109/2.1/G/81777 puteti contacta: Olimpia Muresan, Asistent proiect, olimpia.muresan@convex-network.ro Proiect cofinantat din FSE-POSDRU Investeste in oameni!
Ioana Muresan: ... Ioana Muresan: Si da, de ce n-am avea curajul sa spunem ca lupta anti-coruptie e un bullshit cand asta e?
google-analytics.com