Cautare

331 de rezultate pentru "pin" (3.14 secunde)
Consiliul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii va lua in discutie in perioada urmatoare petitia vicepresedintelui Partidului Initiativa Nationala (PIN), Lavinia Sandru (foto).
Conducerea Partidului Initiativa Nationala (PIN) a solicitat presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului sa-l sanctioneze pe senatorul UDMR Gyorgy Frunda (foto) pentru recomandarea de a se respecta, la nivel legislativ si constitutional, standardele europene privind minoritatile, pe care a propus-o Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).
Conducerea Senatului si Camerei a decis ieri ca situatia senatorului UMDR György Frunda (foto) si solicitarile PSD, PRM si PIN, de a fi demis din functia de sef al delegatiei romane la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), sa fie analizate de comisiile juridice comune si dezbatute in plenul reunit al Camerelor.
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Liderii PIN, Lavinia ßandru si Cozmin Gusa, sustin ca intre reprezentantii CNSAS si cei ai partidelor politice exista negocieri subterane pentru a "spala" trecutul anumitor politicieni privind colaborarea cu fosta Securitate.
Un nou razboi s-a declansat pe scena politica din Romania, principalii actori fiind liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si liderul PIN Cozmin Gusa, caruia i s-a alaturat prietenul social-democrat Victor Ponta, dar in calitate de avocat.
Noi, PIN, respingem excesele de orice fel - fie ca se numesc euroscepticism, extremism sau ultra-nationalism - si propunem in schimb eurorealismul.
"Nu am fost chemati" La randul lui, presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ieri ca cei in masura sa elaboreze o strategie postaderare sunt "cei care au contact cu Guvernul", partidele de opozitie putand contribui doar cu unele amendamente.
Potrivit liderului PIN, aceasta campanie dureaza de aproape un an.
Liderul PIN Lavinia Sandru a afirmat intr-o conferinta de presa ca cel mai recent "biletel" al sefului statului arata ca Romania este condusa de doi ani de un guvern bicefal - Guvernul Tariceanu si Guvernul Basescu.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri ca Romania se afla in pericolul ca fondurile europene sa fie deturnate catre oligarhi, cu complicitatea PNL, PSD, PD.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu ar trebui sa-si dea demisia din functie in cazul in care la referendum nu va reusi sa adune jumatate plus unu din voturile romanilor.
Liderul PIN l-a prezentat pe Chiuariu ca facand parte din grupul de la Iasi, impus de Fenechiu, prietenul lui Viorel Hrebenciuc, pentru marele merit de a-i fi fost acestuia avocat.
Intr-un comunicat remis publicitatii, PIN anunta ca marti, intre orele 15.00 si 17.00, va picheta sediile judetene ale UDMR si cabinetul senatorial al presedintelui interimar, Nicolae Vacaroiu.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a adresat un apel celorlalti lideri ai partidelor parlamentare in care propune ca solutie o "pace politica" care inseamna sa i se ofere presedintelui Traian Basescu ceea ce isi doreste:
Liderii ardeleni ai PIN ii solicita presedintelui partidului, Cozmin Gusa, eliminarea criteriului potrivit caruia candidatii din Transilvania la PE trebuie sa cunoasca limba maghiara. ... Toti cetatenii de origine maghiara ar trebui sa invete ei limba romana", a declarat Dorin Apahidean, liderul PIN Cluj.
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru sustine ca semnaturile de sustinere pentru alegerile europarlamentare nu mai sunt valabile si cere Guvernului sa adopte de urgenta o noua hotarare pentru organizarea euroalegerilor.
"PIN este singurul partid din Romania care procedeaza legal in aceasta privinta, restul partidelor depunandu-si listele de semnaturi de sustinere in absenta listei candidatilor la europarlamentare, asa cum prevede legea 33/2007", se arata intr-un comunicat al partidului.
Partidul lui Traian Basescu a obtinut, la alegerile europarlamentare de duminica, 41,5% din voturile locuitorilor Mangaliei, urmat, la mare distanta, de PSD - 16,2%, PLD - 9,8%, PNL - 7,6%, PC - 7,4%, PNG - 5%, PRM - 4,4%, PIN - 4,3%.
Deputatul Cozmin Gusa, a fost desemnat, in unanimitate, de Consiliul Liderilor PIN, drept candidatul acestei formatiuni la Primaria Generala a Capitalei. Anuntul a fost facut de vicepresedintele PIN Lavinia Sandru care a mai mentionat ca detaliile acestei decizii urmeaza sa fie prezentate intr-o conferinta de presa.
google-analytics.com