Cautare

958 de rezultate pentru "pictura un hobbyu sergiu nicolaescu" (3.70 secunde)
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari.
Luisa Tuntuc, artist vizual, va invita la vernisajul expozitiei de pictura FEMINISTICE, care va avea loc miercuri 5 octombrie 2016, ora 19:00, la Palatul Parlamentului, Sala de expozitii de arta CONSTANTIN BRANCUSI, Str.
Un adevarat eveniment artistic al acestei toamne este expozitia Luisei Tuntuc intitulata: FEMINISTICE - o expozitie de pictura cu stil! ... Sa-i dam cuvantul chiar artistei, care urmeaza un master la Academia de Arta.
sunt nascuta vara, in cea mai frumoasa si insorita luna a anului, copilul meu de asemenea, imi place lumina, cel mai bine lucrez ziua, sunt privighetoare, nu bufnita, imi place sa ma imbrac in portocaliu, am un inel cu piatra soarelui la care tin enorm (mi l-a daruit sotul meu!), imi plac trandafirii galbeni si uneori imprastii raze.
In sala de expozitii a Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de pictura initulata Eternul feminin. Expun artisti din grupul Omicron, pasionati de mai multe ramuri ale artelor vizuale cum ar fi pictura, caricatura si fotografia.
- Sunt pasionat de design textil, pictura, desen. ... Sunt pasionat de pictura de la zece ani. Tatal meu, Roberto Ionescu, este grafician si am mostenit pasiunea pentru pictura de le el. ... Le-am compus intr-un spatiu si a iesit ceva foarte frumos, ne-a spus Alin Ionescu.
Exagerarile intenționate, care amplifica nota de umoristica, sunt realizate printr-un stil cand relaxat, cand transant, intențiile de geometrizare a figurilor, datorandu-se principiilor de prelucrare a fetei, conform normelor caricaturii.
Biserica a fost ridicata in anul 1488 in numai 3 luni si 3 saptamani ceea ce constituie un record pentru acea vreme.
Spirit si expresie, un eveniment special care va avea loc la Galeria de Arta SENSO (Bd. ... Aceasta expozitie reprezinta un omagiu adus societatii civile, spiritului si idealurilor tuturor celor care nu se lasa si nu ne lasa sa uitam.
In Targ, publicul va putea asista si la demonstratii de incondeiat oua, cioplit in lemn, tesut si pictura pe sticla. ... CURS DE PICTURA PE MATASE Art & Hobby Studio pregateste un nou atelier interesant.
Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat la finalul sedintei Biroului Permanent Central al PNL ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, se va retrage din functia de presedinte al Organizatiei PNL Mures imediat ce problemele existente la nivelul filialei liberale se vor rezolva.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu.
Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu (foto), sustine ca nu exista o strategie, la nivel liberal, de a racola parlamentarii partidelor de Opozitie.
El crede ca o decizie privind inlocuirea unor ministri o va lua doar in momentul in care va constata ca acestia nu fac fata si nu sunt in stare sa-si respecte angajamentele sau sa respecte un anumit ritm de lucru.
Liberalii transmit un semnal clar atat presedintelui Traian Basescu, cat si colegilor din PD sa nu mai insiste pe subiectul alegerilor anticipate.
Presedintii si vicepresedintii de consilii judetene, indiferent de culoarea politica, prezenti vineri la Mamaia la Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), au semnat un Document de Pozitie in atentia Guvernului si a Parlamentului in care solicita ca proiectul de modificare a Legii administratiei publice locale sa intre in dezbaterea Parlamentului, cu respectarea procedurii de consultare a structurilor asociative, iar prevederile referitoare la conditiile de eligibilitate si de revocare a presedintilor, a vicepresedintilor si a viceprimarilor sa isi produca efectele incepand cu 2008.
Tinerii penelisti au avut si ieri, 26 august a.c., de invatat, de data aceasta de la ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, noul ministrul al Sanatatii, Eugen Nicolaescu si ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Wilfried Bruber.
Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca la Secretariatul acestui for legislativ a fost depusa in cursul diminetii o solicitare semnata de 154 de deputati privind convocarea sesiunii extraordinare a Camerei pentru astazi.
In cursul zilei de ieri, 14 septembrie a.c., reprezentantii Prefecturii Constanta, prefectul Danut Culetu si subprefectul Adrian Nicolaescu, impreuna cu vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, au vizitat localitatile afectate in urma inundatiilor din aceasta vara, pentru a verifica stadiul in care se afla reconstructia caselor distruse.
Purtatorul de cuvant al Aliantei PNL-PD, Eugen Nicolaescu, a declarat ca sedinta CNC al Aliantei de ieri-dimineata s-a axat exclusiv pe modul in care poate fi majorat bugetul Educatiei.
google-analytics.com