Cautare

203 de rezultate pentru "nora dinca" (2.52 secunde)
Impotriva acestui proiect de lege, initiat de senatorii PSD Gabriela Firea si Darius Valcov au votat senatorii independenti Andrei Liviu Volosevici, Mihai Ciprian Rogojan, senatorii PDL Nicolae Vlad Popa, Dan Mihai Marian, Alexandru Peres, Alin Paunel Tise, Marinica Dinca, Gheorghe Flutur, Daniel Cristian Florian, Dumitru Oprea, Anca Daniela Boagiu, Valeriu Todirascu, Gavrila Ghilea, Marin Adranel Cotescu si senatorul UDMR Laszlo Attila.
Ionut DINCA) - Pe 18 octombrie, la Bucuresti, va avea loc congresul national al PSD, la care vor participa si 65 de delegati de la Brasov.
"Ne-a fost solicitata o situatie cu toate fermele de porci din judet, pe care o vom trimite la Bucuresti, si in functie de care se va afla necesarul de vaccinuri", a declarat directorul adjunct al DSV, Gheorghe Dinca.
Vom organiza si o serie de controale tematice in acea perioada, dar deocamdata este prea devreme pentru a putea spune cu siguranta cum se vor desfasura acestea", a declarat directorul adjunct al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Protectia Alimentelor, Gheorghe Dinca.
Gheorghe Dinca, purtatorul de cuvant al DSV, proprietarul terenului cultivat cu rapita, Constantin Caraveteanu, care si-a tratat cultura cu aceasta substanta, va fi sanctionat de catre DSV cu o amenda cuprinsa intre 1.000 si 3.000 de lei.
Cazul este in atentia Directiei Sanitar Veterinare Constanta, iar potrivit purtatorului de cuvant al DSV, Gheorghe Dinca, "3 dintre rate au fost aduse azi (n.r.
"IJPC este urmasul Inspectoratului General de Stat pentru Controlul Calitatii Produselor, supus direct fostului Consiliu de Ministri, mai precis lui Ion Dinca, supranumit Ion Teleaga.
Daca as lua pe perioada mai mare, dobânzile m-ar ucide!", a spus Robert Dinca din Banie. "Evident ca nu mai fac credite de nici un fel.
Aici va fi arsa intreaga cantitate de probe care intra la analizele efectuate in laboratorul de sanatate animala si de control al alimentelor din cadrul DSVSA", a declarat, pentru Replica de Constanta, Gheorghe Dinca, directorul adjunct al DSVSA.
Au pus intrebari, le-au analizat indeaproape, dupa care au mers in drive-test", a spus Alin Dinca, director vanzari Plusauto Slatina.
Banii pentru curatenia orasului s-au terminat, a afirmat ieri viceprimarul craiovean Marinica Dinca. Acesta a spus ca executivul va cauta noi surse pentru suplimentarea fondurilor destinate salubrizarii orasului in 2010.
In prezenta a numerosi oameni de afaceri si personalitati locale, conducerea bancii a taiat panglica inaugurala pentru noul sediu, impreuna cu viceprimarul urbei, Marinica Dinca.
13 Eroilor, Dinca Leonid, a spus: "Banii sunt folositi pentru reparatii usi, ferestre, tobogane, coloane de incalzire. Le pot arata documentele.
provine de la "debutant"), pe flux mai erau sase firme, iar rezervare de denumire s-a mai facut pentru inca 63 de societati, a precizat directorul ORC Dolj, Oana Dinca.
Viceprimarul Marinica Dinca a fost cu ideea de a ne aduna toti la prefectura, iar acum, in fiecare miercuri, in centru vin si alti motociclisti din Craiova, nu doar membrii clubului nostru", a precizat Constantin Barchi, membru fondator al Moto Club Oltenia Bikers, care de profesie este asistent medical la IML Craiova.
Este vorba de bani publici si trebuie intocmite toate actele contabile necesare", a precizat viceprimarul Craiovei, Marinica Dinca. Amenzile, de saptamana viitoare Chiar daca, dupa data 15 august, posesorii de autoturisme care nu au vinieta risca sa fie amendati, Politia Locala nu va trece imediat la sanctiuni.
legislatia e de vina Intrebati despre problemele de la proiectul de reabilitare a Rocadei, atat viceprimarul Marinica Dinca, cat si directoarea Directiei de Investitii a primariei, Sabina Dumitru, au declarat ca nu s-au ocupat ei de acest proiect si ca nu stiu ce prevederi au fost in caietul de sarcini.
De aceea si la rectificarea bugetara din august s-au prevazut bani mai multi pentru acest obiectiv", a explicat viceprimarul Craiovei, Marinica Dinca.
Pe lista participantilor se afla firme binecunoscute pe plan local, cum ar fi Mat SA, Ruris Impex SRL, Semtest SA, Pan Group SA, Olas Prod SRL, dar si firme aflate la prima participare, cum ar fi Dinca Valeriu PFA, Beauty Evolution SRL Bucuresti sau Kriya Good Food SRL.
Astfel, programarile la Registrul Auto Roman se vor face, incepand de joi, si la numarul unic la nivel national - 021/9672, dupa ce directorul Registrului Auto Roman, George-Adrian Dinca a decis implementarea proiectului "call-center national".
google-analytics.com