Cautare

811 de rezultate pentru "muzeul zalau" (3.15 secunde)
Accesul la medicamente orfane este tema principala a editiei din acest an a scolii de boli rare pentru jurnalisti, ce va fi organizata la Centrul pilot de referinta pentru bolile rare NoRo Zalau, la initiativa Doricai Dan, presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare Romania si a Alexandrei Manaila, jurnalist medical.
La Zalau, in cadrul unui training cu jurnalistii, despre bolile rare, acestia au avut ocazia de a vizita Centrul de expertiza pentru bolile rare, NoRo. ... 9, Zalau Prin telefon mobil:
Mentionam Complexul Muzeal National Moldova Iasi, cu 5 sectii distincte (Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul de Arta, Muzeul de Etnografie, Muzeul Stiintei si Tehnicii, Muzeul Viei si Vinului), Teatrul National Vasile Alecsandri” (considerat unul dintre cele mai frumoase teatre din lume), Opera Romana Iasi (inclusa in lista proiectelor culturale europene selectate in 2015 in programul Culture for Cities & Regions), Muzeul Literaturii Romane.Aflat la 21 de km de granita cu Republica Moldova, orasul Iasi este astfel cea mai estica metropola a Uniunii Europene si cel mai important centru cultural, educational si economic din regiune, atat pentru orasele din nord-estul Romaniei, cat si pentru regiunea transfrontaliera ce cuprinde Republica Moldova si partea de sud a Ucrainei.
In 2018, Anul European al Patrimoniului Cultural, in semn de profund respect pentru traditiile si obiceiurile populare romanesti, Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova si sectiile sale din judet vor celebra Ziua Universala a Iei:
Muzeul pietrei, unic in Romania. 1.000 de piese de arta taraneasca Undeva in Prahova, la 46 de kilometri de Ploiesti, in comuna Sangeru, se afla muzeul pietrei. ... Muzeul pietrei, situat in centrul pamantului Muzeul este, cum insusi o marturiseste poetul Lucian Avramescu, nebunia si dragostea mea.
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
Festivalul Tarafuri si fanfare, editia a VIII-a, la Muzeul Satului Muzica din vatra satului romanesc de odinioara va rasuna, la sfarsitul lunii august, pe ulitele Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti".
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900: ... Lansarea oficiala a programului va avea loc la Muzeul Victoria & Albert, printr-o receptie precedata de interventii ale profesorului Martin Roth, directorul general al V&A, ES dr.
cele 6 milioane de euro ce trebuie cheltuite anul viitor Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu a existat niciodata intentia comasarii unor muzee si ca miza declaratiilor facute de directorul MTR o reprezinta, de fapt, cele 6 milioane de euro care trebuie cheltuite anul viitor pentru Muzeul Taranului Roman.
Intre 30 IULIE - 2 AUGUST, are loc la Cinema Muzeul Taranului Roman FESTIVALUL KINOdiseea ALTFEL. ... KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman va invita joi, 5 martie 2020, de la ora 10.00, la vernisajul expozitiei itinerante Un veac de zoologie in Romania.
Tot in Creaca are, din 1996, o casa de locuit de 117 metri patrati, la care se adauga un apartament in Zalau, de 86 mp.
Partidul Conservator - Filiala Zalau are, incepand de luni, 3 octombrie, un nou presedinte.
Ieri dupa-amiaza, au avut loc lucrarile Conferintei Municipale a PD Zalau, eveniment la care au participat peste 350 de delegati din municipiu.
In sedinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Zalau desfasurata ieri, 17 octombrie, a fost aprobat in unanimitate proiectul de hotarare privind majorarea tarifului aferent serviciului de transport public local de calatori prestat de SC Transurbis SA Zalau.
Spre deosebire de adversarele din ultimele doua etape, HC Galati (locul trei) si HC Zalau( locul doi), formatii in fata carora oltencele au suferit infrangeri, HCM Roman pare un adversar mai abordabil pentru echipa pregatita de Bogdan Burcea.
Gandul ei s-a indreptat insa spre casa, spre familia ei de la Zalau, asa ca a cumparat nenumarate cadouri pentru mama si fratele ei.
"De la mic la mare, in ciuda ploii, cu totii am fost incantati de proiectele prezentate la Festivalul National al Stiintei Zalau, 2014. ... La cea de-a VII-a editie a Festivalului National al Stiintei de la Zalau, desfasurata sambata, 17 mai, au participat 615 elevi si 72 de cadre didactice.
Astazi, jurnalistii viziteaza Centrul NoRo din Zalau. ... "Atunci cand am pornit Centrul NoRo am precizat ca intalnirea este la Zalau.
Workshop organizat de APWR la Zalau cu tema Managementul de caz in bolile rare; ... Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul boli rare si boli din spectrul  autist a Centrului de Referinta pentru Boli Rare NoRo Zalau.
google-analytics.com