Cautare

3896 de rezultate pentru "mihai tanase" (3.23 secunde)
In acest episod, stenograma discutiei lui SOV cu Stelian Tanase (foto) din 5 decembrie 2009. Stelian Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase:
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. Noul logo al Google o prezinta pe MARIA TANASE in timp ce canta.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Zilele acestea, Mihai organizeaza in curtea Palatului Sutu din Capitala un targ al colectionarilor din Romania, deschis astazi si maine, pana la orele 18.00.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. ... Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: Obligatoriu, pentru ca Basescu nu are alta solutie decat sa scoata tancurile pe strada, daca nu.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Ros-albastrii continua lupta pentru titlu Dinamo a deschis scorul pe National Arena, in derby-ul cu Steaua, dar elevii lui Mihai Stoichita au intors rezultatul, prin Rusescu, din penalty, si o "dubla" a lui Iliev. ... Tatarusanu - Martinovici, Geraldo, Iliev, Latovlevici - Chipciu, Chiriches, Bourceanu, Tanase - Tatu, Rusescu.
Stelian Tanase ii desfiinteaza pe liberali si pe Marian Munteanu: ... Gabriel Zamfirescu Jurnalistul Stelian Tanase a avut o iesire furibunda dupa ce a aflat ca PNL l-a lansat pe Marian Munteanu in cursa pentru fotoliul de edil la Primaria Municipiului Bucuresti.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Mihai Balasa (27), Filipe Teixeira (71), Florin Tanase (76) si Denis Alibec (79 - penalty) au marcat golurile echipei antrenate de Nicolae Dica, in timp ce pentru vicecampioana Cehiei a punctat Michael Krmencik (64). ... Filipe Teixeira a inscris dupa un sut blocat al lui Florin Tanase (71).
Analistul politic Stelian Tanase a declarat ca nu este surprins de faptul ca liderul PD-L, Emil Boc, a fost desemnat pentru functia de premier. ... Personal cred ca in afara de bugetul pe 2010 nu va mai reusi sa treaca nici o alta lege importanta, apreciaza Stelian Tanase.
Regele Mihai, la 90 de ani:
A murit Mihai Stanescu, marele artist si caricaturist roman interzis de Ceausescu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai mari caricaturisti romani si cel mai incomod artist plastic din anii regimului comunist, s-a stins din viata noaptea trecuta dupa o indelungata suferinta.
Este vorba despre democratul Tanase Barde, despre care se spune, deocamdata, ca are... ... Dar cine este Tanase Barde? ... Una peste alta, este insa posibil ca numele lui Tanase Barde sa fi fost aruncat "pe piata" doar pentru a distrage atentia de la un alt candidat.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor, isi doreste sa deschida un magazin de antichitati la Bruxelles. ... Colectionarii din Bucuresti sunt cei mai dezamagiti din acest motiv", ne-a spus Mihai Tanase.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor, este prezent in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Din pacate, va disparea conceptul de colectionar", ne-a spus Mihai Tanase.
Democratul Tanase Barde a intrat in anul orbului. ... Peugeot-ul 407, negru, este automobilul despre care pedistul Tanase Barde vorbeste mai cu evlavie decat despre insusi presedintele PD Constanta Stelian Dutu.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
google-analytics.com