Cautare

3130 de rezultate pentru "marti" (2.82 secunde)
Alina Costache) PLUTO este sarbatorita Google de marti, 14 iulie. ... Pamantenii au marti, pentru prima data, sansa de a privi de la cea mai mica distanta Pluto, planeta pitica aflata la marginea sistemului nostru solar.
Preșsedintele Traian Basescu a facut marti seara, de la ora 18.00, o declaratie de presa la Cotroceni. ... La randul sau, liderul PNL, Crin Antonescu, intors din Olanda, a avut, marti, declaratii pe aceasta tema. ... Din pacate, nu l-a consolidat", a spus, marti, fostul sef al statului.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Vor fi ploi in primele doua zile, mai frecvente si pe arii extinse marti, 20 septembrie, cand vor fi moderate si insemnate cantitativ.
Geoana a spus ca PSD nu a luat inca o decizie cu privire la declansarea alegerilor anticipate si eventuala depunere a unei motiuni de cenzura, el argumentand ca social-democratii asteapta mai intai votul de marti, din Camera Deputatilor, asupra proiectului de lege privind introducerea votului uninominal.
Aplicarea planului pentru pace cu care Moscova si Tbilisi au fost de acord marti este mai mult decât incerta:
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
Motiunea de cenzura initiata de Alianta PSD + PC intitulata "Opriti genicidul social!" va fi dezbatuta si votata marti, 15 iunie. ... Dezbaterea si votarea motiunii de cenzura initiata de Alianta PSD + PC intitulata "Opriti genicidul social!" va avea loc marti.
Agenda vizitei ramane neclara Presedintele Traian Basescu a plecat, marti dimineata, in vizita de lucru in Statele Unite dedicata semnarii unor acorduri bilaterale, seful statului fiind insotit de seful SMG, de ministrii Apararii si de Externe, de directorii SIE si SRI si de ambasadorul american la Bucuresti, anunta Mediafax.
Senatorii UDMR au cerut liber de Ziua mortilor Senatul se va intruni intr-un singur plen saptamana viitoare, luni, cu program prelungit, dupa ce UDMR a solicitat ca ziua de marti sa fie libera pentru a sarbatori Ziua mortilor, inclusa in calendarul catolic, informeaza realitatea.net, care citeaza Newsin Astfel, liderii de grup au decis ca luni Senatul sa legifereze in program prelungit, de la ora 15.30 pana la 20.30, fata de 18, cat era programul normal.
Basescu a anuntat cu voce tremuranda ca va avea miercuri o "interventie" cu romanii Cu ocazia depunerii juramantului de catre noul Ministru de Externe, Cristian Diaconescu, presedintele Traian Basescu a rostit marti primul discurs in care a facut referire la protestele care au debutat in urma cu 13 zile.
Marti vom constata oficial reluarea majoritatii la Senat.
Marti vom constata si oficial reluarea majoritatii la Senat si vom stabili strategia USL Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat ca grupurile PSD si PNL din Senat ser vor intruni marti, in prezenta sa si a liderului PNL Crin Antonescu, pentru a constata si in mod oficial "reluarea majoritatii" in aceasta Camera legislativa, informeaza Mediafax.Marti, vom avea intalnirea cu grupurile comune de la Senat pentru a constata si in mod oficial reluarea majoritatii in cadrul Senatului si pentru a stabili strategia USL in fata acestei noi situatii in cadrul Senatului.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Si o varianta si alta sunt constitutionale, ele nu se contrazic", a afirmat marti seara, alunecos, ca un politician rasat, Crin Antonescu, pe langa multe alte mesaje - somnifer, de genul"Garantez respectarea Constitutiei". o Curtea Constitutionala s-a pronuntat marti pe lege.
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri ca devansarea alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014 este o propunere discutata numai in cadrul USL si pe care Uniunea Social Liberala o sustine, aratand ca seful statului nu a avut o pozitie fata de aceasta propunere la intalnirea de marti.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marti seara, ca a discutat cu Mariana Campeanu si ca aceasta i-a comunicat ca va demisiona din postul de ministru, chiar daca se afla in concediu.
Pentru a veni in intampinarea craiovenilor, marile magazine s-au deschis inca de marti dimineata. Dupa un Craciun imbelsugat in mancaruri, cadouri si veselie, multi craioveni au revenit marti la munca. ... De altfel, parcarile marilor magazine erau marti arhipline. ... Magazinul Metro Cash & Carry si-a reluat, incepand de marti, programul nonstop.
Marti a fost ultima zi în care producatorii agricoli au putut depune cereri pentru subventia de la UE fara a primi penalizari, astfel ca la APIA a fost aglomeratie. ... De fapt, marti, la ora 16.00, zeci de doljeni se mai aflau la sediul APIA.
Bugetul anuntat marti va prevedea ajutoare sociale reduse, salarii inghetate pentru bugetari, contributii marite catre fondul de pensie, taxe pe profit marite cu pana la 40%, si o taxa pe valoare adaugata ce ar putea ajunge pana la 20%, fata de actualul 17,5%.
google-analytics.com