Cautare

57542 de rezultate pentru "lampadare si suporturi pentru flori" (4.11 secunde)
"La standul meu, bucurestenii au gasit si achizitionat lampadare facute din panusi de porumb - la 45 RON (cu suport de sticla), lampadare din porumb cu suport de lemn - la 120 RON, lampadar pe suport de fier - la 150 RON, bluze albe si negre, cusute traditional de fiul meu, Zoltan Balint, inginer electronist, si de prietena lui, Eva Inceffy", ne-a spus Arpad Balint.
In Franta, Belgia si Elvetia, aceasta sarbatoare are loc in prima duminica a lunii, cand natura isi imbraca mantia multicolora cu cele mai frumoase flori, ce incarca aerul cu parfum, culoare si sanatate.
Agricultura nu înseamna doar cereale, iar o firma specializata pe productia sau comercializarea de flori ornamentale, seminte de legume sau plante furajere poate fi o afacere profitabila, în conditiile unei investitii mici sau medii.Productia de plante furajere, flori sau legume are nevoie de seminte, iar o firma care sa fie intermediara între producatorii agricoli si furnizorii de seminte este o afacere banoasa.
Specialistii in domeniu declara ca una dintre cele mai profitabile afaceri in Romania de astazi este comertul cu flori.
Adus din Germania cu scopul de a consolida unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen si-a indeplinit misiunea, spun istoricii, iar dupa razboiul din 1877-1878 Romania obtinea independenta. ... 10 Mai 1881 - declararea Regatului Romaniei si acordarea titlului de Rege al tuturor romanilor domnitorului Carol I.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc participa pana pe 13 aprilie inclusiv la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Il puteti gasi pe facebook la Artisan.Eu si pe Twitter la Artisan.Eu.
Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la TVR 2 a decis sa renunte la costumul de gimnastica si nu oricum, ci pentru ia traditionala romaneasca. Monica Rosu a fost ani la randul ambasador al Romaniei peste hotare si a purtat cu mandrie tricolorul acolo unde a concurat.
Pe Florin Poptean il gasiti la standul sau amenajat in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Lucrez titireze din lemn care costa intre 5 RON - 35 RON, in functie de dimensiune, detalii, complexitatea si finisajul lor", isi incepe povestea Florin Poptean.
Comertul cu flori este, in prezent, una dintre cele mai profitabile afaceri medii care exista pe piata romaneasca. Florariile mai rasarite, cu vad comercial si clienti fideli, pot castiga anual zeci de mii de euro. ... "Comertul cu flori este o afacere profitabila, dar trebuie sa-ti si placa.
In urma controlului, functionarii au descoperit ca regia a cumparat rasaduri de flori, de la terti, pe care le-a revandut municipalitatii, desi avea altele in stoc.
Trei evantaie supradimensionate, trei povesti impletite cu peste o mie de flori, multe ore de munca si pasiune au fost ingredientele principale de la Floral Expo din Sun Plaza.
Cand dragostea unui calarasean pentru flori se transforma intr-o afacere de familie In urma cu 5 ani, un tanar din Calarasi pasionat de gradinarit si flori isi ia inima in dinti si porneste o afacere proprie in domeniu.
Belgienii celebreaza miercuri 21 iulie 2010 Sarbatoarea Nationala - 180 de ani de la fondarea tarii -, punctul culminant al ceremoniilor fiind parada militara din Piata Regala, la care vor asista Regele Albert II, membrii familiei regale, presedintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy si reprezentanti ai altor institutiilor europene.
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles. ... "M-am apucat sa creez in luna iunie a anului trecut bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc.
Il puteti gasi pe facebook la Artisan.Eu si pe Twitter la Artisan.Eu.
Sunt tehnician de prelucrare a lemnului si am predat sculptura la Liceul Industrial din Sfantu Gheorghe in perioada 1984 - 1990. Am venit pentru prima data la Muzeul Taranului Roman, cu sculpturi in lemn, precum:
La standul sau de la parterul Salii Dalles puteti gasi si achizitiona:
google-analytics.com