Cautare

121 de rezultate pentru "inele" (3.25 secunde)
Mai am si bricege mari din sidef - la 400 RON, o bratara foarte frumoasa din sticla de Murano - la 40 RON, un pandantiv din chihlimbar cu un lant vechi din argint - la 200 RON, inele de argint diverse:
cercei cu surub, cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din ametist, cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Stelian Cristea face pandante din sticla de vitraliu - la 30 RON, inele din lemn - la 40 RON, cercei din lemn si rasina - la 35 RON, cercei din metal - la 35 RON, brose din metal - la 30 RON si 35 RON, ce au ca forma libelula.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Am inceput sa creez bijuterii din cristale, inele lucrate din sarma, din diferite minerale: cuart cu rutil, turmalina, serafinit, celestina, cristal de stanca, ametist.
Inele din moldavit, ametist, ochi de tigru iron, agat Merineea, coral, crisopraz, chihlimbar - la 800 Ron, dar am avut reducere la ele 20 la sute, coliere din diverse pietre.
La standul sau, gasiti obiecte mici din argint, animalute, pasari, monede din argint, pahare din argint, bratari din argint, lanturi si pandantive din argint, ametiste, chihlimare, icoane vechi - la 200 Ron, gablonturi, bratari cu pietre din argint, inele din argint si pandantive.
Zona de pe creier in care apar aceste inele concentrice, determina organul in care va aparea boala. b. Cu cat dureaza mai mult conflictul, cu atat se imbolnaveste mai rau organul corespunzator acestui tip de conflict.
o bucata - 150 RON, doua bucati - 250 RON, pulovere tunici din lana, cu broderie - la 120 RON (se pot purta cu colanti sau ca rochite), costume punjabi cu esarfa, pantaloni si tunica, inele din metal inoxidabile, reglabile - intre 10 - 75 RON si saluri din lana de lama - la 95 RON bucata.
Ne-am intors la morga si a fost recunoscuta de tatal si iubitul ei dupa inele si cercei", a declarat plangand prietena lui Nicole pentru Adevarul.ro.
Pe la ora 22.00, in timp ce isi pregateau instrumentele de pescuit, au vazut, deasupra lor, un obiect, ca o stea foarte luminoasa, care a inceput sa emita ceea ce pareau a fi "inele" circulare de lumina, similare cu valurile facute de un obiect aruncat in apa.
inele, cercei montati cu pietre semipretioase, bratari si ceasuri vechi. "De 1 mai am fost la targul Redescopera litoralul romanesc, al anticarilor si colectionarilor, organizat pentru cateva zile pe litoral, in statiunile:
•psoriazis anular â€" leziunile sunt dispuse in forma de inele; •psoriazis serpiginos â€" leziunile sunt dispuse in forma serpuita;
Cei prezenti au avut ocazia sa afle tipsurile Valentinei Pelinel si diverse sfaturi de nutritie si frumusete ale acesteia si, de asemenea, sa admire cateva dintre bijuteriile Caviar by Valentina Pelinel. "Caviar" este o colectie de lux care cuprinde cercei, inele, bratari si coliere.
De asemenea, tot in cadrul acestui Bazar oamenii au putut achizitiona si diverse covoare din Iran, genti traditionale si inele din argint cu diverse pietre", ne-a spus Luminita Spanu, translator/interpret la Ambasada Republicii Islamice Iran.
Mirii 2018 vor avea ocazia sa aleaga dintre mii de rochii de mireasa, costume de ceremonie, inele si verighete pentru toate bugetele.
ce s-a încheiat „Poiana boilor”, una din puţinele demonstraţii de comedie totală, un spectator a urcat pe scenă
ar fi tabăra gazetărească, faptul că Top 300 este unul dintre puţinele caştiguri în materie de jurnalism de la liberalizarea acestuia.
ar fi tabăra gazetărească, faptul că Top 300 este unul dintre puţinele caştiguri în materie de jurnalism de la liberalizarea acestuia.
Prefer sa nu port inele si nici cercei care sunt foarte mari, desi se poarta acum. Cand merg in cluburile mai fancy de la noi, port si cercei mari.
google-analytics.com