Cautare

1557 de rezultate pentru "ghita munteanu la pro tv" (2.78 secunde)
Performerii editiei de anul acesta ai Memorialului "Ionel Ghita" la atletism, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, au fost Florina Pierdevara (foto), de la CS Universitatea Craiova, si Cezar Bobolicioiu, de la CSM Craiova.
Deutsche Welle, postul de radio finantat de statul german, lanseaza critici serioase la adresa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi.
Catalin Tolontan critica dur DNA In comunicatul prin care DNA anunta cercetarea lui Victor Ponta pentru ca i-a dat un loc eligibil lui Sebastian Ghita, in schimbul finantarii venirii fostului premier britanic Tony Blair in Romania, procurorii scriu:
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. ... Pirvulescu face un joc marsav pro PDL.
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q.
Nu ma pot uita la "Las rahat". ... Site-urile FURA Razboiul dintre voyo.ro si Pro Tv impotriva site-urilor care ofera filme si seriale gratuit se inteteste.
Astfel, presedintele Traian Basescu se va adresa astazi, la ora 17.00, Parlamentului cu un mesaj pe probleme actuale legate de politica interna.
Markó a apreciat ca ar fi fost mult mai bine sa fi existat o singura comisie care sa faca raport la acest proiect legislativ, "probabil Comisia pentru drepturile omului".
Prin plecarea Danielei Dragomir de la sefia Directiei pentru Munca si Protectie Sociala (DMPS) Constanta, respectiva institutie a ramas fara director.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
La doua saptamani de la numirea in functia de director executiv la Directia de Munca si Protectie Sociala, Valentina Munteanu (foto), are de pus la punct mai multe probleme.
Mai precis pana la 1 februarie, cand parlamentarii revin din vacanta. Cutuma este ca, la inceputul fiecarei sesiuni parlamentare, sa se faca alegeri pentru toate functiile din grupuri si din birourile permanente ale celor doua Camere.
Stelian Tanase ii desfiinteaza pe liberali si pe Marian Munteanu: ... Gabriel Zamfirescu Jurnalistul Stelian Tanase a avut o iesire furibunda dupa ce a aflat ca PNL l-a lansat pe Marian Munteanu in cursa pentru fotoliul de edil la Primaria Municipiului Bucuresti.
Alesii locali au votat la ultima intalnire trecerea terenului aferent parcului industrial din proprietatea domeniului public in domeniul privat al municipiului Galati, respectiv in administrarea SC Industrial Parc SRL, fapt necesar pentru a da startul licitatiilor in vederea concesionarii in zona respectiva.
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
Ion Munteanu, presedintele Asociatiei pentru Promovarea Patrimoniului Autentic Horezu, participa zilele acestea la IASGO 2013, ce se desfasoara la Palatul Parlamentului. "Suntem la invitatia revistei Descopera Romania!
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
- Pasti cu Ghita. ... Ghita apare, Kovesi NU dispare! - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii? ... - Alta tampita, Voicu, de la A3, care zice pe post:
google-analytics.com