Cautare

810 de rezultate pentru "film" (2.70 secunde)
(O.S, D.T.) Producãtorii de film declarã rãzboi pirateriei Reprezentanþii industriei filmului din Statele Unite vrea sã-i dea in judecatã pe cei care faciliteazã descãrcarea ilegalã de filme de pe internet.
Pentru realizarea studiului au fost folosite fonduri din partea MPAA (Motion Picture Association of America), principala organizatie a studiourilor de film de la Hollywood, precum si o serie de date furnizate de aceasta.
"Developam fotografii atat de pe digital, cat si de pe film si CD. ... Profesionistii stiu insa ca "adevarata calitate e pe film".
ISU Galati intentioneaza sa faca un film didactic despre situatiile de urgenta si modul de actiune in cazul inundatiilor, cu ilustratii din timpul evenimentelor de anul trecut si din acest an, film ce va fi distribuit tuturor prefecturilor, Inspectoratelor Judetene pentru Situatii de Urgenta si unitatilor de invatamint militare.
ISU Galati intentioneaza sa faca un film didactic despre situatiile de urgenta si modul de actiune in cazul inundatiilor, cu ilustratii din timpul evenimentelor de anul trecut si din acest an, film ce va fi distribuit tuturor prefecturilor, Inspectoratelor Judetene pentru Situatii de Urgenta si unitatilor de invatamint militare.
Cinematografele aflate în administrarea Regiei Autonome a Distributiei si Exploatarii Filmelor „România Film“ (RADEF) ar putea fi transferate autoritatilor locale, cu obligatia de a nu le schimba destinatia timp de zece ani, a declarat ministrul culturii, Adrian Iorgulescu.„În ideea descentralizarii, am discutat despre oportunitatea de a sparge regia de film (RADEF - n.r.) si de a o transfera autoritatilor locale, cu obligatia de a nu schimba, timp de zece ani, destinatia de cinematograf si de a pastra personalul“, a declarat ministrul Adrian Iorgulescu.Privatizarea cinematografelor este înscrisa pe lista de prioritati a ministerului.
Ioan Micula, presedintele CCIB, le-a prezentat italienilor oportunitatile judetului Bihor si ale municipiului Oradea, iar reprezentantii Camerei au prezentat un film in care delegatia perugiana a vazut, pe domenii de activitate, care este specificul zonei din punct de vedere geografic, strategic, economic si social.
Romanii nu prea au avut ocazia sa experimenteze vizionarea unui film la un cinema drive-in, iar cei mai multi cunosc acest concept doar din filmele americane. Asa ca ne-am zis, de ce doar sa visam la un film vizionat din masina, cand de fapt chiar putem face asta?
Ulterior, s-a inscris la Filologie, apoi la Psihologie, pentru ca in momentul de fata sa studieze Regie-Film la Facultatea de Arte din cadrul Universitatii Hyperion.
Invitatul lui Catalin Stefanescu la editia Garantat 100% de duminica, 16 ianuarie, este regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucuresti pentru Festivalul de Film Experimental.
Publicul prezent a putut urmari apoi un scurt film ce a ilustrat celebrarea a 100 de ani de Confindustria, imaginile initiale in alb-negru lasand locul celor color, punand in evidenta contributia confederatiei la dezvoltarea Italiei de-a lungul istoriei sale.
O sa incep un proiect nou, un film, pe care il incep la o luna si jumatate dupa nastere. ... Este un film artistic in care detin rolul principal.
Nimic din ceea ce a spus presedintele nu a justificat graba de a scoate din grila un film artistic, inlocuindu-l cu un discurs prezidential.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
Infruntarea secolului - un film emblematic pentru iubitorii sportului, ce prezinta povestea celebrei rivalitati dintre tenismenii Bjorn Borg si John McEnroe, corifeii topurilor mondiale in anii '70 -'80. ... Filmul a avut premiera mondiala pe 4 septembrie la Stockholm si a deschis Festivalul de Film din Toronto (TIFF).
Acest anunt este un ecou la cel facut de Apple în martie despre faptul ca va pune la punct un "iFund" de 100 de milioane de dolari pentru dezvoltarea aplicatiilor "iPhone" si "iPodTouch".  "Bioshock", transpus în film   Jocul video "Bioshock" va fi transpus într-un film pe marile ecrane de Gore Verbinski, omul care a regizat "Piratii din Caraibe", anunta Yahoo News.
Serviciul Video on Demand al Amazon.com permite vizionarea gratuita a primelor doua minute dintr-un film sau o emisiune TV. Compania taxeaza cu 3,99 dolari închirierea unui film pentru 24 de ore si pâna la 14,99 dolari pentru download-ul lui.
Ca exemplu, fondatorul Wikipedia a sugerat ca proiect de colaborare un film de 90 de minute, creat prin intervievarea unor persoane din întreaga lume asupra razboiului din Irak.
Pe de alta parte sunt cei care vor pedepsirea pirateriei, considerand ca pentru a viziona un serial sau un film, sau pentru a descarca un soft trebuie sa platesti pentru ca acel serial, film sau soft este rezultatul muncii unei persoane sau unui grup de persoane.
Uriasul ecran este ascuns in spatele unui perete fals, care se roteste atunci cand este ales un film.
google-analytics.com