Cautare

7 de rezultate pentru "cin ma sixs" (2.81 secunde)
Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a acreditat la Biroul Electoral Central (BEC) 18 observatori care vor monitoriza desfasurarea procesului electoral din Romania, a informat, ieri, vicepresedintele BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Peste 1,2 milioane buletine de vot au fost tiparite pentru alegerile generale de duminica. Tipografia desemnata in urma selectiei de oferte organizata de Prefectura a terminat activitatea pentru scrutin, iar subprefectul Paul Popa a predat presedintelui Biroului Electoral Judetean, Adrian Toporascu, toate materialele receptionate de la societatea Musatinii.
Dupa 48 de ore de la publicarea lor in presa, Octav Cozmanca sustine ca stenogramele sedintelor conducerii PSD sunt simple "facaturi”.
Actualele partide parlamentare par sa fie singurele formatiuni care vor accede din nou in Parlament, insa, comparativ cu forul legislativ care se pregateste sa predea stafeta, raportul de forte va fi mult echilibrat.
In prag de Craciun, febra schimbarilor a cuprins Directia Generala a Finantelor Publice Valcea. Incepand cu aceasta saptamana, finantele valcene au un nou director adjunct, asta dupa ce Costin Pietraru a demisionat din aceasta functie, din motive personale.
Alianta PNL-PD le pregateste o surpriza celor care visau la castiguri necinstite din contractele de achizitii publice. Surse din Partidul Democrat au declarat unui post de televiziune ca Legea achizitiilor publice ar putea fi modificata in curand.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat la finalul sedintei Biroului Permanent Central al PNL ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, se va retrage din functia de presedinte al Organizatiei PNL Mures imediat ce problemele existente la nivelul filialei liberale se vor rezolva.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca legea privind Statutul minoritatilor nationale nu lezeaza in nici un fel interesele majoritatii si ca Uniunea nu va accepta nici un fel de modificari esentiale ale acestei legi.
Candidatul Ion Iliescu l-a suspendat ieri pe presedintele cu acelasi nume si s-a preumblat prin trei intreprinderi bucurestene - GRIRO, Apaca si Electromagnetica - in scopuri pur electorale.
Monica Macovei, presedintele APADOR-CH, a facut ieri o sesizare, in numele sau si al organizatiei, adresata Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, referitoare la falsificarea unor fluturasi ai Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care candidatii la Parlament considerati incompatibili au fost inlocuiti.
Activitatea Organizatiei Municipale a Partidului National Liberal Constanta va fi coordonata, pana la organizarea unor alegerilor pentru desemnarea presedintelui acesteia, de catre deputatul George Dragomir, care in prezent conduce Organizatia Judeteana a PNL Constanta.
La sfarsit de saptamana, democratii constanteni s-au intalnit pentru a-si desemna conducerea Organizatiei Oamenilor de Afaceri.
Dupa victoria categorica a miscarii radicale Hamas in alegerile democratice, situatia se complica pe zi ce trece in teritoriile palestiniene.
UDMR si-a incheiat campania electorala miercuri seara, la Targu Mures. Sfarsitul campaniei, desfasurata sub sloganul “Impreuna pentru autonomie“, a strans in Sala Polivalenta din oras peste 5.000 de persoane.
Ma indoiesc foarte serios de acuratetea sondajului CURS, aparut zilele trecute. In plus, oamenii au retineri in a raspunde sincer la intrebarile din astfel de sondaje“, a conchis Tariceanu.
Consultarile initiate de seful statului pe tema DNA au dat ieri primele roade. Astfel, Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege prin care Parchetul National Anticoruptie a fost transformat in Directie, asa cum au convenit toate partidele la discutiile de la Palatul Cotroceni.
Mai multe persoane au fost arestate recent dupa ce au imitat perfect vocile unor personalitati, in incercarea de a obtine favoruri necuvenite.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
google-analytics.com