Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (5.90 secunde)
Cadourile de Craciun au fost studiate stiintific de cercetatori.
Indiferent de ce a strecurat Mos Nicolae in ghetutele lustruite special pentru el, acestea nu au fost singurele cadouri pe care le vor primi craiovenii in luna decembrie. Goana dupa cadouri a inceput din nou, inca din week-end-ul trecut.
Petronela Ionescu a participat recent la targul de cadouri de Martisor si de Ziua Femeii, organizat la Sala Dalles.
Recent, la Coftale, pe Strada Stefan Mihaileanu nr.42, a avut loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) a adus accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom a fost prezenta cu esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
le-am vazut intr-un targ de plante in Bangkok si ne-am gandit ca in Romania, multi oameni ca noi s-ar bucura cu adevarat sa le gaseasca:
Berbec Ai luat frumoase cadouri de Craciun pentru cei dragi pentru ca, pentru tine, ziua aceasta speciala reprezinta prilejul perfect pentru a-ti arata aprecierea pentru cei apropiati.
Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
Trendul eco este prezent si in acest sezon, iar primavara se anunta cu adevarat verde si plina de surprize! Pentru ca martie vine cu multe cadouri, am gasit prin magazinele online, ce vand produse bio, numeroase minunatii cu adevarat sanatoase.
E primavara, e sarbatoare, e Targ de Martisor la Sala Dalles!
Varga Mezes din Odorheiu Secuiesc participa cu diverse sortimente de turta dulce la targul de Martisor organizat in curtea MTR. Am venit cu turta dulce cu glazura de cafea, de vanilie si cu diferite figurine: inimioare, masinute, flori, casuta mare, casuta mica si cu snur de martisor.
Unul dintre multele avantaje pe care le ai in calitate de deputat este acela ca primesti multe cadouri. Chiar foarte multe cadouri, daca te mai si cheama Adrian Nastase. Presedintele Camerei Deputatilor este recordmenul absolut al micilor atentii primite de la parlamentarii straini, fie ei chinezi sau elvetieni.
In perioada 1-7 decembrie, la Mangalia va avea loc prima editie a Targului de Cadouri "ExpoCallatis", la care vor participa circa 40 de firme din toata tara, alaturi de alte 8 din localitate.
In perioada 30 martie-4 aprilie, la Mangalia se va desfasura primul eveniment gen "targ de cadouri" din acest an.
La complexurile "Parc", "Select", "Dacia" si "Perla" din statiunea Mamaia se va deschide astazi prima editie a Targului "Cadouri de Pasti" organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Federatia Patronala din Industria Usoara FEPAIUS si Expoconfintex.
La inceput de an m-am gandit sa le fac o surpriza iubitorilor de sanatate si frumos, organizand impreuna cu Replica Vedetelor Events, o conferinta care sa contina sfaturi pe care le putem aplica timp de o luna de zile, astfel incat sa vedem si primele rezultate, reusind ca de Martisor sa ne simtim si sa fim mai frumoase!
Daca in majoritatea cazurilor, femeile sunt cele care aleg destinatiile de vacanta in cuplu, in perioada 1-8 martie rolurile se schimba, iar domnii vin neinsotiti in agentiile de turism pentru a achiziționa un sejur in locuri precum Grecia, Spania sau Turcia, pe care sa-l daruiasca doamnelor din viata lor.
Originile sarbatorii martisorului nu sunt cunoscute exact, dar prezenta sa atat la romani cat si la bulgari (sub numele de Martenita) este considerata ca fiind datorata substratului comun daco-tracic, anterior romanizarii la primii si slavizarii la ultimii, desi legendele populare ii dau alte origini.
Frigul din oase isi tremura nerabdarea in a scapa cu bine si din fata incercarii care se cheama martisor. Martisorul ca obiect, acel martisor care a devenit o obligatie in cele mai multe dintre cazuri.
Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi. Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou.
google-analytics.com