Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (3.00 secunde)
Ruxandra Tache ne invita la Targul de Paste organizat de Asociatia Work At Home Moms unde puteti gasi cadouri pentru persoanele iubite. xxx MAMA FEST, editia de Paste, va asteapta cu noi ateliere, produse si servicii, proiecte fascinante, initiate de mame!
- Relaxati-va si intineriti-va cu esenta plantatiilor de lavanda care danseaza sub adierea vantului. Bucurati-va de un pranz gastronomic la umbra, savurand un pahar de ceai de lavanda cu gheata. Sarbatoriti Lavanda in toata splendoarea ei, cu o serie de evenimente centrate in jurul plantei violete, parfumate, inclusiv:
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni. ... Festivalul Medieval de aici nu este doar un eveniment, ci o adevarata calatorie in timp.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR. ... Aceasta este pictor obiecte decorative si pictor publicitar si a expus in diverse ateliere de pictura.
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR. ... Aceasta este pictor obiecte decorative si pictor publicitar si a expus in diverse ateliere de pictura.
Ghid de iesit in oras: ... Alina Ciobanu) Marele Picnic ShortsUp Acest sfarsit de saptamana este plin de festivaluri.
La Art Safari, la ultimul etaj, puteti vedea expozitia de pictura a Nicoletei Jutka si a lui Marcel Thiele. Cei doi au amenajat sala micuta cu neoane fluorescente care pun in evidenta tablourile lor pline de culoare. Astfel, a devenit o explozie de bucurie!
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
In data de 1 iulie, Aqua Magic organizeaza petrecerea de aniversare a unui deceniu de existenta, programul avand toate ingredientele necesare unei zile magice. Amatorii de distractii vor fi pe deplin satisfacuti de oferta variata de senzatii extreme oferite de toboganele din parc.
Ioana Andreea Nitica, psiholog clinician, cu o experienta de peste 6 ani in domeniul voluntariatului social si educational, al evenimentelor caritabile si social media, este PR si Psiholog la Fundatia "Pretuieste Clipa", redactor colaborator la Revista Art Out si din aceasta toamna, co-fondator la cel mai nou proiect - Fan Club Muzeul National Cotroceni.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Sunteti invitati la prima editie a Festivalului interactiv pentru intreaga familie "Amintiri din copilarie", pentru un sfarsit de saptamana plin si o spectaculoasa Parada a teatrelor pentru copii.
Primaria Capitalei deschide sezonul veseliei si distractiei de Ziua Internationala a Copilului Pe 1 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, celebreza Ziua Internationala a Copilului alaturi de micii bucuresteni, in Parcul Cismigiu si in cartierele orasului.
Pe 8 decembrie, intre orele 17 - 19, a avut loc la Gymboland Promenada evenimentul care incheie seria de ateliere creative caritabile Daruieste Copilarie! - organizate de United Way Romania, in parteneriat cu Gymboland.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Intrucat Spring Expo a luat sfarsit duminica, 2 aprilie, organizatorii expozitiei doresc sa prezinte castigatorii premiilor oferite de partenerii lor, respectiv castigatorii concursurilor organizate cu ocazia evenimetului. ... mobilier living oferit de Mob Design - Serbezan Tiberiu - Oradea;
pictura. Pe cand era senator, in noiembrie 2003, Sergiu Nicolaescu a avut o expozitie care s-a bucurat de succes: ... Cu un an inainte de propria expozitie, senatorul Sergiu Nicolaescu intalnise un pictor cu care s-a imprietenit.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
google-analytics.com