Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
"Vreau sa fac o expozitie de tablouri si sa lansez si o linie de haine, la toamna! Am deja un tablou in ulei: un personaj. Ma bucur foarte mult ca voi fi din nou mama. Fiica mea, Alesia, si-a dorit un fratior! Mi s-a aratat dinainte, in vis, ca voi avea un copil", ne-a spus Dana Marijuana, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Referitor la pasiunea ei pentru pictura, Dana ne-a marturisit ca a facut pictura la Scoala nr. 89 din Bucuresti si la Palatul Copiilor. "Cand eram mica, ma duceam la Cozia si desenam biserici si manastiri".
La standul Danei Marijuana, vizitatorii au putut admira si achizitiona: coliere din cristale, din coral, bratari din pietre, cu inchizatoare camee, bratari din alte pietre - la 15 RON, bratari - la 10 RON, obiecte de la targuri de antichitati, obiecte feng-shui, zane - la 15 RON, inele din malachit - la 15 RON.
"Voi merge si la Palatul Sutu, in curand, la un alt targ!", a mai spus Dana.