Cautare

177 de rezultate pentru "ateliere de caligrafie" (2.53 secunde)
organizeaza Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. ... De pe la 10,00 dimineata pana seara tarziu , in curtea Muzeului vor fi: ... dulciuri si podoabe, obiecte vechi si ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici.
In zilele de 11 si 12 octombrie, incepand cu ora 15:00, pe platoul din fata Consiliului Judetean Calarasi, s-a desfasurat prima editie a Festivalului Dunarii Calarasene. Calarasenii care au participat la eveniment au avut ocazia de a degusta peste 20 de sortimente de preparate din peste.
Asociatia MAME a inaugurat recent Centrul Stelutelor, centru de suport si recuperare destinat copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave din Romania, unde acestia vor beneficia, in mod gratuit, de urmatoarele servicii:
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) AMINTIRI, AMINTIRI SORIN DANCIU: ... Dar in tineretea lui era apreciat ca un cizmar de calitate. ... Asta recita cand era in momentul de efuziune!
Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului Saptamana Altfel de Scoala. ... Ei vor avea parte de experiențe inedite in cadrul unor ateliere interactive, amuzante si educative.
Anul acesta, va avea loc Food Revolution Days - eveniment educational de awareness initiat de Jamie Oliver - este despre Risipa Alimentara #rasfatulresturilor 20-21 mai 2017. Anul acesta vor fi doua zile de activitati si expo producatori locali si parteneri sustinatori ai FRD.
Ruxandra Tache ne invita la Targul de Paste organizat de Asociatia Work At Home Moms unde puteti gasi cadouri pentru persoanele iubite. xxx MAMA FEST, editia de Paste, va asteapta cu noi ateliere, produse si servicii, proiecte fascinante, initiate de mame!
Mos Craciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste si spectacole de teatru Liberty Center a pregatit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale si activitati tematice de Craciun, dedicate atat copiilor, cat si adultilor.
- Relaxati-va si intineriti-va cu esenta plantatiilor de lavanda care danseaza sub adierea vantului. Bucurati-va de un pranz gastronomic la umbra, savurand un pahar de ceai de lavanda cu gheata. Sarbatoriti Lavanda in toata splendoarea ei, cu o serie de evenimente centrate in jurul plantei violete, parfumate, inclusiv:
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti (Autor: Catalin Nae) Luminitele de Craciun in Bucuresti se vor aprinde in seara zilei de 30 noiembrie, a anuntat Primaria Capitalei, care a publicat programul Targului de Craciun 2019 din Bucuresti.
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni. ... Festivalul Medieval de aici nu este doar un eveniment, ci o adevarata calatorie in timp.
Printre proiectele la care lucreaza in prezent se numara un reactor nuclear extrem de sigur, o antena care ar putea revolutiona comunicatiile wireless dar si o metoda radicala de lupta cu malaria:
Duminica, 24 februarie, intre orele 10.00 - 19.00, la Coftale, Strada Stefan Mihaileanu nr, 42, va avea loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) aduce accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom aduce esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR. ... Aceasta este pictor obiecte decorative si pictor publicitar si a expus in diverse ateliere de pictura.
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
dfmone.wordpress.com / CALARASI-O istorie uitata De multe ori m-am intrebat ce ironie a destinului a facut sa ma nasc in Calarasi.
www.revistatango.ro (un interviu realizat de Alice Nastase Buciuta) informeaza:
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
FARCAS) Pe data de 17 februarie 2016, Robert Hastings, care de-a lungul ultimilor 43 de ani, a intervievat mai mult de 150 de veterani militari din SUA in legatura cu ceea ce priveste experientele OZN, referitoare la locurile unde existau arme nucleare, a postat pe site-ul sau un comentariu privind un caz extras din cartea sa UFOs and Nukes (OZN-urile si armele nucleare), caz petrecut in timpul crizei rachetelor cubaneze si pe care-l rezum in cele ce urmeaza.
google-analytics.com