Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (3.46 secunde)
Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice. ... - Care este principala ta trasatura de caracter?
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice.
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
Aproximativ doua mii de membri din organizatia judeteana a PLD Buzau si-au anuntat marti demisia in bloc, urmand sa se constituie intr-o organizatie fara statut politic, denumita "Forta independenta", ei acuzandu-l pe Theodor Stolojan de lipsa de consecventa si "interese de moment".
La Buzau, se semneaza astazi primul contract de lucrari pentru masura ISPA, avand ca tema "Reabilitarea statiei de tratare a apelor uzate din municipiul Buzau", anunta Mediafax.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite. ... Comunicatul este semnat si de liderul PNL Buzau, prefectul Cristinel Bagiu.
Conducerea PSD Buzau ii acuza pe liberalii si democratii din plan local ca fac presiuni asupra social-democratilor din judet cu scopul de a-i racola pentru a-si acoperi deficitul electoral rusinos la nivel de judet.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Administratia CFR intentioneaza sa desfiinteze regulatorul de circulatie Buzau, dar si Halta Baldovinesti, punand in pericol siguranta calatorilor, in conditiile in care nu se stie inca cum vor fi impartite firele de circulatie si cine va prelua responsabilitatile operatorilor de trafic.
Au fost odata ca niciodata trei zile de poveste si voie buna in Buzau: ... 27 noiembrie 2009 a fost ziua in care Aurora Shopping Mall a implinit un an alaturi de buzoieni.
Buzau:
Liga 2, play-off, etapa a 6-a Buzau - Dinamo 2-2 Au marcat: Dujmovic (a.g.) 9, Boiciuc 14 / Laruccea 18, Bani 67 (pen.) FC Buzau: ... Dujmovic - De Moura, Giafer, Patriche, Amzar - Larrucea, N. ... "Gloria", Buzau (capacitate - 12.321 locuri) Arbitru:
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului. ... In bezna zaream dintr-o data Calea laptelui si stelele, ca ciorchinii grei si mari, coborate pana aproape de acoperisele de paie.
Cartea 4 legaminte ale succesului aparuta la Editura LIDER ridica un alt colt al valului de deasupra intelepciunii toltece. Intr-un stil clar si simplu, autorul Patrice Ras urmareste demersul initiat de Carlos Castaneda, Luis Ansa si Don Miguel Ruiz.
Inspirat din fapte reale, filmul regizorului Dinu Tanase spune povestea tragica a unor vieti dintr-un sat uitat de lume din Delta Dunarii. ... E o poveste despre destine modificate de spatiul in care traiesc. ... Mesajul e ca destinele nu le putem modifica, de fapt.
De ce actioneaza oamenii asa cum reactioneaza? Multe dintre raspunsurile actuale in legatura cu mintea umana vin in urma unor experiente psihologice desfasurate in ultima suta de ani.
Hedi Hoka este doctor in psihologie, psiholog specialist in dezvoltare personala, antreprenor si autor de carti inspirationale cu o abordare moderna si realista.
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau. De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar.
Sexul si sanatatea merg mana in mana, iar asta n-ar trebui sa mai surprinda pe nimeni - studiile au confirmat ca o viata sexuala activa te face mai fit, iti tine inima puternica si te ajuta sa eviti cancerul de prostata sau de san.
google-analytics.com