Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (3.56 secunde)
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Ce se intampla la PROTV si DIGI? ... CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu functia Air Gesture, care permite interactiunea ultilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga.
Utilizatorii de telefonie mobila cred, de multe ori, ca cineva le asculta conversatiile de la telefon. ... Cu siguranta te-ai intrebat macar o data daca telefonul tau este ascultat. Iata cateva din semnele care ti-ar putea indica faptul ca telefonul mobil ar putea fi interceptat:
Presedintele companiei EMF Solutions, care ofera solutii pentru protectia in fata CEM, Kevin Bryne, considera ca expunerea la radiatiile electromagnetice cauzeaza dureri cronice, depresie, anxietate, sindromul oboselii cronice si boala Alzheimer.
Steaua deschide casele marti, de la ora 10:00! ... Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! SHOW-ul incepe la 20:30 la ProTV! ... Englezii s-au inteles cu Claudio Bravo, portarul de la Barcelona!
Telefonul mobil a devenit nu doar un accesoriu, ci mai ales un obiect indispensabil de care multi dintre noi nu ne mai putem lipsi. Un prim semn al dependentei de telefonul mobil este nevoia de a-l verifica in mod constant.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
dcnews.ro /Te-ai intrebat vreodata daca telefonul tau este ascultat? Exista cateva indicii care pot arata daca telefonul tau este ascultat. - Principalul indiciu care ar putea arata ca ai telefonul ascultat este timpul in care se consuma bateria.
Cat de usor poti sa spionezi pe cineva prin intermediul telefonului mobil Telefonul mobil este una dintre cele mai importante inventii si este aproape imposibil sa-ti inchipui viata fara el.
CME a anuntat, totodata, faptul ca a cumparat inca 5% din actiunile detinute de directorul general al Pro TV, Adrian Sarbu, la compania Media Pro International. Aceasta opereaza in Romania cu posturile ProTV, Acasa, ProCinema si ProTV International.
De altfel, stirileprotv.ro a fost primul site din online-ul romanesc care a anuntat moartea Regelui Pop, la numai cateva minute dupa Sky News. ... ProTV este o televiziune privata (comerciala) din Romania, infiintata (relansata) in 1995 si care face parte din compania Media PRO.
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. ... Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
Fiul omului de afaceri Florin Pogonaru si Fundatia Erste, principalul actionar al Erste Bank, sunt parteneri intr-o companie care va lansa, in lunile viitoare, servicii bancare complexe pe telefonul mobil in Romania, a spus Andrei Pogonaru, actionar si membru al boardului noii firme, potrivit NewsIn.
Telefonul Yahoo! ... Telefonul va fi lansat de SoftBank, al treilea mare operator de telefonie mobilă ... In plus, telefonul are functie e-wallet ceea ce inseamnă ... Acest lucru nu este ceva neobisnuit in Tara Soarelui Răsare, japonezii folosind telefonul pentru a plati cumparaturile de mai multi ani.
7 metode prin care telefonul tau este ascultat (Autor: ... Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. ... Daca ai optiunea asta, foloseste telefonul exclusiv pe modul 3G.
Catalin Maruta a tinut sa ii dea replica Oanei Roman, dupa ce aceasta a acuzat trustul Pro ca a folosit imagini filmate pe ascuns la nunta sa si botezul fiicei sale, de un angajat al trustului, aflat ca invitat la petrecere.
google-analytics.com