It.biz.ro: Cat de usor poti sa spionezi pe cineva prin intermediul telefonului mobil

Telefonul mobil este una dintre cele mai importante inventii si este aproape imposibil sa-ti inchipui viata fara el. Telefonul mobil a rezolvat atat de multe probleme, a usurat viata atat de mult, afacerile sunt mai usor de incheiat incat este usor sa uiti de partea intunecata a telefonului mobil. Si aici nu este vorba despre radiatile mobilului. Cei mai multi dintre voi stiu ca exista o multime de aplicatii care instalate pe smartphone-ul tau te ajuta sa-l localizezi daca ti-a fost furat.
Spre exemplu aplicatia dezvoltata de Apple "Find my iPhone" este una buna si iti poate detecta telefonul in cateva secunde. Insa ce se intampla daca cel urmarit esti tu? Crezi ca exista sanse ca seful tau sau chiar partenerul sa-ti spioneze telefonul si sa afle tot ce ai facut tu? Da, sunt sanse mari si nici nu este greu. Exista foarte multe spy aplicatii care pot sa-ti urmareasca SMS-urile trimise, e-mailul, locatia, site-urile pe care le-ai vizitat, pe cine ai sunat, ce poze ai facut sau ce ai filmat. Iar aceste aplicatii sunt dificil de detectat pentru ca ruleaza in background.

Cat de usor poti sa spionezi pe cineva prin intermediul telefonului mobil

Un american a vrut sa verifice cat de usor poti sa spionezi pe cineva prin intermediul telefonului mobil. A instalat o astfel de aplicatie pe telefonul mobil al fiului sau. Si cum in SUA o astfel de miscare este ilegala americanul si-a informat fiul in legatura cu intentiile sale. In fiecare zi, barbatul a primit email-uri care ii indicau atat de locul unde se afla fiul sau la un moment dat cat si modul in care isi folosea telefonul. Nu trebuia decat sa dea click pe acele link-uri pentru a vedea via Google Maps unde este fiul sau. In plus, se putea seta aplicatia astfel incat sa primeasca informatii despre fiecare utilizare a telefonului.