Cautare

61899 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (7.45 secunde)
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a cincea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
s-au transformat, incet-incet, intr-un veritabil razboi, care duce tot mai mult cu gandul la o familie aflata, in mod evident, in pragul divortului. Situatie in care cei doi nu se mai suporta, dar, din pricina unor cauze de conjunctura, sunt nevoiti sa amane depunerea actelor la tribunal.
Seful statului si-a actualizat declaratia de avere una aproape neschimbata fata de cea de anul trecut. Presedintele Traian Basescu se descurca pe vreme de criza. Anul trecut Basescu a reusit sa puna deoparte 17.000 de lei, potrivit celei mai recente declaratii de avere postate pe site-ul Presedintiei.
Viata tasneste afara din pasare cu violenta sangelui care improasca tarana, cu bataia haotica din aripi. Gaina fara cap se izbeste de toate cele din jurul ei, intr-un dans dezordonat al mortii. Obisnuit cu taierile, Capul s-a rezecat singur in ziua alegerilor, dintr-o singura lama.
De ce sunt romanii interesati de Grecia. Explicatiile sociologului Vasile Dancu Presedintele IRES, Vasile Dancu, spune ca romanii sunt interesati de soarta Greciei pentru ca se gandesc la Romania si la ce s-ar fi putut intampla aici.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. ... Circovii de Vara;
Silvia Dumitrescu a lansat recent "Best Of Silvia Dumitrescu", aparut la casa de discuri Ovo Music. Crede in Dumnezeu si are o familie frumoasa: ... - De ce crezi ca nu mai e difuzata muzica de calitate la radio si televiziuni decat putin?
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00.
Romania este a tuturor romanilor, indiferent de etnie, si nu a europarlamentarului Laszlo Tokes sau a presedintelui Traian Basescu, a afirmat miercuri presedintele PSD, premierul Victor Ponta, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Criza generata de cererea adresata instantei de contencios-administrativ privind dizolvarea Consiliului Local Mangalia suscita in continuare pasiuni aprinse de o parte si cealalta a baricadei. In timp ce primarul Claudiu Mihai Tusac anticipeaza din timp victoria in procesul pentru dizolvarea consiliului, opozitia sa continua sa-l critice.
O familie ar trebui sa scoata din buzunar in jur de 700 de euro pentru izolarea termica a locuintei. Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii.
O familie ar trebui sa scoata din buzunar in jur de 700 de euro pentru izolarea termica a locuintei. Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii.
O societate care vrea sa se împrumute la banca trebuie sa stie ca exista zeci de clauze în contract, care, daca nu sunt studiate din vreme, pot duce creditul la costuri exorbitante.
O societate care vrea sa se împrumute la banca trebuie sa stie ca exista zeci de clauze în contract, care, daca nu sunt studiate din vreme, pot duce creditul la costuri exorbitante.
BERBEC Acestor nativi nu li se poate reprosa in niciun caz ca au goluri de activitate. Muncesc excesiv si au mult mai multe contracte decat pot sustine. Fac drumuri foarte multe si ca sa se vada cu cei dragi sunt nevoiti sa calatoreasca impreuna.
Un acord pe guvern de tehnocrati va avea efect pozitiv pe piete, ca in Italia Rep:
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
Nu e chiar o noutate ca romanii au devenit ciuca batailor celorlalti. Situatia nu este de ieri, de azi, dar e destul de deranjant mai ales daca o privesti prin prisma noulului statut european cu care ne-am pricopsit acum cateva luni.
google-analytics.com